Ábel Anita friss fotója: ámulnak a nézők, mennyire vékony a 45 éves sztár
Ábel Anita visszatér a Nicsak, ki vagyok? második évadában, friss fotóját pedig agyondicsérik a kommentelők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 idén februárban indította el Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című jelmezes szórakoztató műsorát az RTL Klub Álarcos énekesével szemben. 

Az Álarcos énekes második évada szeptember 6-án startolt el, a konkurens csatorna pedig október 17-én, a Dancing with the Stars élő adásában jelentette be, hogy hamarosan érkezik a Nicsak, ki vagyok? második szériája is. 

Ábel Anita vékony lett

Az első évadban Majka, Judy és Hajós András, valamint Ábel Anita, Ganxsta Zolee és Kajdi Csaba alkottak egy csapatot. Szombat este kiderült, hogy a második évadban Ábel Anita és Kajdi Csaba biztosan visszatér, de ezúttal ellenfél csapatkapitányok lesznek. 

Mostanra már az sem titok, hogy egy új sztár is találgatja, kiket rejtenek a jelmezek: a Sztárban Sztár vasárnapi adásában Tilla felfedte, hogy Pápai Joci is csatlakozik az egyik csapathoz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A bejelentések mellett Ábel Anita fotója is nagy sikert aratott: a 45 éves sztár szenzációsan néz ki, a kommentelők ámulnak, milyen vékony a képen. 

"Ez a kép eszméletlen jó!" - dicsérte Hargitai Bea. 

"Anita, most jobban nézel ki, mint 10 éve, csak a képekről látom, mert nem ismerlek, csak bírlak. Nyomjad a sódert, hajrá!"

"De jó ez a szett! Nagyon jól áll! Csodálatosan nézel ki. Rengeteget fogytál!"

Nem szoktam hozzászólást írni, de brutál jól nézel ki!!!" - olvasható a hozzászólások között. 

Azért akadt olyan kommentelő is, aki szerint a felvétel nem is hasonlít az igazi Ábel Anitára. 

"Nem is hasonlít arra, aki valójában vagy, az arcod is felismerhetetlen. Valóban jó a kép, csak nem te vagy rajta, így, kar érte."

"Hát pedig drága én vagyok... csak tudod egy profi fotó nem szelfi... műterem, smink, ruha... de hozott anyagból dolgoztak... szóval igen így is tudok kinézni " - válaszolta neki Ábel Anita.

Ábel Anita dögös ruhái

A TV2 Nicsak, ki vagyok? első évadában az alakját kihangsúlyozó ruhákban szerepelt, amelyeket Kiss Márknak köszönhet. Az egyik legdögösebb és legemlékezetesebb kreáció egy flitteres, testhezálló darab volt, ami kiemelte a 45 éves sztár homokóra alakját. Képes összeállításunkban megnézheted, melyik volt Ábel Anita öt legemlékezetesebb ruhája a show-műsorban. 

Ezt is szeretjük