Ábel Anita két gyerekkori barátnőjével egyszerre lett terhes
Ábel Anita lánya és két barátnőjének gyerekei együtt nőttek fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy massachusetts-i kórházban ugyanazon az osztályon 14 nővér lett egyszerre terhes - az egyik ráadásul ikrekkel. Hasonló eset már történt Portlandben, ott 11 ápolónő esett egyidejűleg teherbe. Ahol sok nő dolgozik együtt, előfordul, hogy nagyon egymásra hangolódnak - véli Ábel Anita, a NőComment! műsorvezetője. A Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező műsor friss adásában a 44 éves sztár elárulta, ő két gyerekkori barátnőjével lett egyszerre várandós. 

- Nekem két gyerekkori legjobb barátnőm van, akikkel együtt kezdtük az általános iskolát, és mi egyszerre kerültünk áldott állapotba - külön-külön embertől. Ez egy csodálatos élmény volt, hogy egyszerre vártuk a babákat, egyszerre tudtuk megélni. A gyerekek is nagyon jó barátok lettek - mondta a színésznő-műsorvezető.

Ábel Anita kislánya, Anna Luca 2008. augusztus 24-én született, vagyis két hónap múlva lesz 11 éves. Ahogy nő, egyre inkább olyan külsőre, mint az édesanyja. Aki látta a színésznőt gyerekszínészként, megállapíthatja, milyen nagy közöttük a hasonlóság. Luca az édesanyja szerint nagyon nyitott kislány, szeret olvasni, jó a nyelvérzéke, imádja az állatokat, versenyszerűen karatézik. Nem csak külsejüket tekintve hasonlítanak egymásra.

- Luca ugyanolyan kontrollmániás, mint én: szeret mindent kézben tartani, és minden problémát meg akar oldani. Rendkívül gyorsan tanul szövegeket, jó agya van arra, hogy irodalmi anyagokat memorizáljon. Nagyon érzékeny gyerek hatalmas igazságérzettel, ebben is magamra ismerek benne. Ám ha őszinte vagyok, azt is be kell vallanom, hogy a türelem viszont egyikünknek sem az erőssége - nyilatkozta lányáról márciusban a Best magazinnak.

Magyar sztárok és gyerekeik

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy a hazai sztáranyukák milyen felvételeket posztoltak csemetéjükről anyák napja alkalmából.

Ezt is szeretjük