A Keresztanyu színésznője szolid nőből szőke bombázó lett: Dobos Evelin így néz ki az RTL Klub új sorozatában
Dobos Evelin alakítja az egyik főszereplőt az RTL Klub új, saját gyártású sorozatában, A séf meg a többiekben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobos Evelin szerepelt a Duna Televízió Egynyári kaland című sorozatában és Nemes Jeles László Napszállta című filmjében, de az országos hírnevet az RTL Klub Keresztanyu című sorozata hozta meg számára, amelyben Harangozó Petrát, Róza mama (Molnár Piroska) imádott unokáját alakítja. 

A 29 éves színésznőt a kereskedelmi csatorna 2022. március 19-én induló új, A séf meg a többiek című sorozatában is láthatjuk - igaz, dögösebb külsővel, mint amit a Keresztanyuban megszokhattunk tőle. A vadonatúj szitkom főszerepét Schneider Zoltán, Jéger Zsombor és Dobos Evelin játssza.  Vezető rendezője Anger Zsolt, rendezője Spáh Dávid.

A séf meg a többiek szereplői

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának világában a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadásfüggő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de - ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz - ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és a maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik.

Képes összeállításunkban megnézheted A séf meg a többiek című sorozat főbb szereplőit. 

Ezt is szeretjük