Ő volt a Kisváros bombázója - Tóth Auguszta 50 évesen is fantasztikusan néz ki
Fotókon öt magyar színésznő, aki idén ünnepelte ötvenedik születésnapját.

toth-auguszta-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Auguszta 1991-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, de már három évvel korábban fellépett a Nemzeti Színházban. A kilencvenes években főként televíziós sorozatok szereplőjeként vált ismertté, de mozifilmekben és nagyon sok színházi előadásban is bizonyította tehetségét, emellett pedig szinkronszerepeket is szívesen vállal.

A szélesebb közönség a Kisváros dögös bombázójaként zárta a szívébe, a népszerű sorozatban ugyanis ő formálta meg Komlós Marit. A színészet mellett tavaly énekesnőként is nagy sikerrel mutatkozott be, Érzések című albumának dalszövegeit ő maga írta, a lemezen pedig olyan spontán érzésekről énekel, mint a soha el nem múló szerelem, a szeretet, a szomorúság, valaki elvesztésének fájdalma, ám olykor egy pici fekete humort is belecsempész a komolyabb témákba.

Szinte hihetetlen, hogy Tóth Auguszta már ötvenéves, ám ez egyáltalán nem látszik meg rajta, hiszen ma is szenzációsan néz ki. Hazánk színésznői közül azonban nem ő az egyetlen, aki szintén idén ünnepelte ötvenedik születésnapját - nézd meg a többieket is!

Ezt is szeretjük