Temesvári Andrea 51 évesen bombázó – Az egykori teniszező remek formában van
Temesvári Andrea édesszájú, de ez alakján egyáltalán nem látszik meg.

temesvari-andrea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Temesvári Andrea az egyetlen magyar teniszezőnő, aki párosban Roland Garrost nyert, és az egyéni ranglistán az első tíz között szerepelt. 1985-86-ban párosban Martina Navratilovával megnyerték a Roland Garrost, a döntőben a Graf-Sabatini-párost győzték le. 1997-ben vonult vissza, azóta edzőként is dolgozik, a Sport TV megalakulásakor, 2002-ben a tévécsatorna szakkommentátora lett. Három gyermeke született, Márk, Tímea és Milán is teniszeznek.

- Nehéz, mert részben szeretnék anyuka maradni, ugyanakkor ugyanazt a sportot űzik - utóbbi egyrészt nagyon jó, mert értek hozzá, másrészt borzasztó, mert nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok értük izgulni. Anyukám mondta, hogy Andikám, most végre átéled azt, amit én átéltem veled. Be kell vallanom, hogy a kislányom élete első versenyén a torkomban dobogott a szívem, legszívesebben bementem volna helyette szerválni – mesélte a FEM3 Caféban.

A műsorban azt is elárulta, hogy nagyon édesszájú, odáig van a finom kakaós csigáért, néha csokit enne csokival, de szerencsére a sportnak köszönhetően megtanulta visszafogni magát. Nem csoda, ha 51 évesen is bombázó, az alakja a mai napig kifogástalan.

Ezt is szeretjük