Válságban a magyar színésznő házassága! Várandósan el is hagyta férjét
Összefoglaló
Képes összefoglaló arról, mi történt a héten a hazai sztárvilágban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú és tragikus hírekből az év 42. hetében sem volt hiány. Két napja kiderült, válságban van Füredi Nikolettnek, az Operett tagjának a házassága. A 36 éves színésznő már jó ideje szeretett volna férjével kisbabát. Miután kiderült, hogy egy új élet fejlődik a szíve alatt, a sors kegyetlen játékot űzött vele: szerelembe esett egyik kollégájával. Terhesen a férjét is elhagyta, az édesanyjához költözött, tudta meg a Bors. 

Füredi Nikolett, aki egy kisebb szerepben a Barátok közt című sorozatban is feltűnt, végül a kislánya megszületése után visszaköltözött férjéhez, hogy adjanak a háromfős családjuknak még egy esélyt.

- Igen, sajnos igaz, hogy házasságom jó ideje válsággal küszködik. Mint jó páran, mi is azt gondoltuk, hogy egy gyermek érkezése - amire oly régen vártunk - megoldja a dolgokat, de sajnos nem így lett, sőt, amilyen a sors és az élet, a várandósságom alatt még nagyobb érzelmi hullámvasút következett - nyilatkozta a bulvár napilapnak.

Képes összefoglalónkból megtudhatod, mi történt még a héten a hazai sztárvilágban. Kattintsd végig a képeket!

A 41. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Rékasi Károly közleményben tudatta, hogy házasságát nem sikerült megmentenie, az életét Pikali Gerdával folytatja. Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válását. Végre mindenki láthatja Ördög Nóra kislányának arcát. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük