Micsoda hét! Két magyar színészpár házasságának is vége
Képeken a sztárhírek
Képes összefoglaló, arról, mi történt a héten a hazai sztárvilágban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két magyar színészpár házasságának is vége. Pénteken kiderült, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, nemrégiben a bíróságon is kimondták, hogy a pár már nem férj és feleség többé. A Blikk értesülései szerint mindenben sikerült békésen megegyezniük. Ötéves kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár Dóra kapta, de édesapja valószínűleg továbbra is akkor láthatja közös gyermeküket, amikor csak akarja.

A nyomorultak című színdarab próbáján szerettek egymásba, 2005 nyarán házasodtak össze. Két évvel később, december 7-én világra jött kislányuk, Zorka. Kapcsolatuk több hullámvölgyet is megélt, 2012. augusztus 10-én közleményben tudatták, elválnak

Úgy tűnik, Détár Enikő és Rékasi Károly házasságának is vége: a színész kedden közleményben informálta a sajtón keresztül a nyilvánosságot arról, hogy az életét a továbbiakban Pikali Gerda színésznővel folytatja tovább.

Ha kíváncsi vagy a részletekre és arra, mi történt még a héten a hazai sztárvilágban, nézd meg képes összefoglalónkat!

A 40. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Meghalt Őz Zsolt, a Vidámpark zenekar 44 éves énekese, váratlanul kiszállt Völgyi Zsuzsi a VIASAT3 műsorából, Kiszel Tünde 12 éves lánya modellnek állt. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük