Hivatalos: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra válik! Másik férfi áll a háttérben?
Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra közleményben tudatták a hírt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Évekig hazánk egyik legirigyeltebb álompárjaként tartották számon Bereczki Zoltánt és Szinetár Dórát. Most azonban hivatalosan is megerősítették, hogy mindez már a múlté.

Az utóbbi időben egyre többen beszéltek arról, hogy valami nincs rendben köztük, de most már biztos, hogy tíz év után elválnak útjaik.

Közlemény

A Facebookon hivatalos közleményben adták a világ tudtára, hogy új vizekre eveznek.

- Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak - írják a közösségi oldalon.

Azt is hozzáteszik, hogy fontosnak tartják, hogy tájékoztassák a rajongókat a változásról, ezért döntöttek úgy, hogy nem próbálják titokban tartani a szakítást.

- A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk - folytatódik a közlemény.

Harmadik fél?

Azt is nyomatékosan leszögezik, hogy egyéb részletekről nem áll szándékukban beszélni, és kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat.

Így tehát a szakítás oka egyelőre tisztázatlan, de állítólag egy másik férfi állhat a háttérben, ugyanis az utóbbi időben gyanúsan sokszor látták a 35 éves színésznőt egyik kollégájával, akihez egyesek szerint jóval több fűzi munkakapcsolatnál.

Szakmai berkekben azt beszélik, hogy a Nemzeti Színház egyik színészébe habarodott bele a csinos musical-sztár, de nem tudni, hogy a pletykáknak van-e alapja. Ha elérkezettnek látják az időt, feltehetően ők maguk öntenek majd tiszta vizet a pohárba.

Ezt is szeretjük