Meztelen fotót posztolt a Barátok közt egykori sztárja a Facebookon

Képes hírösszefoglaló

Nézd meg képekben, mi történt a héten a hazai sztárvilágban!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június harmadik hetében a kánikula volt az úr. Ennek megfelelően több hazai sztár is bikiniben volt látható, míg Németh Kristóf Siklós új, négycsillagos szállodájába menekült a hőség elől, ahol kisfia, az öt és fél éves Lóci önfeledten lubickolhatott a szabadtéri medencében. A Barátok közt egykori szereplője rajongóival is megosztott fotókat a Facebook-oldalán. Meggondolatlanul egy meztelen képet is feltett a netre kisfiáról.

Büszke apaként nem gondolt arra, hogy ruhátlan csemetéjét a pedofilok is örömmel nézegethetik. Amikor erre volt felesége is felhívta a figyelmét, azonnal eltávolította a fotót, és megfogadta, a jövőben óvatosabb lesz, és jobban megválogatja, mit oszt meg a világhálón.

Tatár Csilla is ledobta a ruháit a Mokka egyik reggeli műsorában, ám a műsorvezető csak bikinire vetkőzött. Ha kíváncsi vagy még, mi történt a héten a hazai sztárvilágban, nézd végig képes összefoglalónkat!

A 24. heti magyar sztárhírek összefoglalója

Merész ruhákban vonultak fel a hazai sztárhölgyek a 13. VIVA Comet díjkiosztó gálán, három Arany Nimfát és egy különdíjat nyert Deák Krisztina Aglaja című alkotása az 53. Monte-carló-i Televíziós Fesztiválon, Hujber Feri és felesége tíz év után elválnak. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

A magyar sztármami túl szűk fűzőbe bújt! Majdnem kibuggyantak a mellei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük