A magyar sztármami túl szűk fűzőbe bújt! Majdnem kibuggyantak a mellei
Képes hírek
Képes hírösszefoglaló - ez történt a héten a hazai sztárvilágban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hét egyik legfontosabb hazai eseménye volt csütörtökön a 13. VIVA Comet díjkiosztó gála. A rendezvényen a zenecsatorna az elmúlt 12 hónap legmenőbb magyar előadóit díjazta, akik nemcsak a hangjukkal, hanem a rajongói táboruk aktivitásával is kiemelkedtek vetélytársaik közül. Természetesen idén is kitettek magukért a hazai sztárhölgyek. Sarka Kata túl szűk fűzőbe préselte melleit, barátnője, Szabó Zsófi pedig - Tolvai Reni után szabadon - átlátszó felsőben mutatta meg kebleit

A legjobb férfi előadó Young G, a legjobb női előadó Radics Gigi lett, a legjobb együttesnek járó Comet-gömböt pedig a Children of Distance vehette át. A legjobb új előadó a Bermuda, míg a legjobb videoklip tulajdonosai a Mary PopKids és a Punnany Massif zenekarok lettek, a Mosoly című videóért. A frissen bejelentett közösségi médiás díjat a Majka-Curtis-BLR kapta.

Egy magyar színésznő nemzetközi díja, egy hazai színész váratlan válása és a TV2 sztárjainak eljegyzése is foglalkoztatta az olvasókat a héten. Nézd végig képes összefoglalónkban a legfontosabb hazai történéseket!

A 23. heti magyar sztárhírek összefoglalója

A legcsinosabb sztárok a Joy magazin 15. születésnapi partiján, Bárdos András új, saját műsorral jelentkezik a STORY4 csatornán, felvonultak az M1 műsorvezetői a Felcsípve című francia film premierjén. Ha érdekel, mi minden történt a hazai sztárvilágban az előző héten, nézd meg rövid, képes hírösszefoglalónkat!

Ezt is szeretjük