Most lakberendezési ötletek és hihetetlen akciók várnak a szülinapos áruházban!
Ne hagyd ki, és dobd fel otthonodat pár új ötlettel! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kika 15 éves lesz! Akciókkal és értékes nyereményekkel készülnek a nagy napra, így, ha felfrissítenéd lakásod berendezését, csapj le a lehetőségre!

15 éve Franciaország megnyerte a foci EB-t, George W. Bush pedig az amerikai elnökválasztást, miközben Britney Spears elkezdte ostromolni a slágerlistákat. A kika történetében pedig eljött egy fontos mérföldkő, megnyíltak az első magyarországi áruházak, amit az évek folyamán újabb és újabb követett.

A kika Magyarország első számú lakberendezési áruházává nőtte ki magát, miközben egyre több embernek segített berendezni álmai otthonát. Ehhez kellett, hogy folyamatosan és jól reagáljanak a vásárlók állandóan változó igényeire. A közelmúltból talán a tavaly megnyílt kika Decót kell kiemelni, mely friss, izgalmas lakáskiegészítőket kínál, de inspirációszerzés gyanánt is érdemes ellátogatni oda.

A 15. születésnapra a kika sok-sok meglepetéssel és akcióval készül a hónapban, de ajánljuk, hogy az október 10-ét mindenképpen karikázd be pirossal a naptáradban. Ekkor ugyanis 15% kedvezménnyel lesz kapható minden termék az áruházakban.

Sőt, ha október 20-ig a kikában vagy kika Decóban vásárolsz, megnyerheted a 15 db okostelefon, a 15 db tablet, illetve a 15 db HD TV egyikét!

Kíváncsi vagy a további részletekre? Akkor kattints!

Ezt is szeretjük