Tűzoltók szabadították ki a fiú fejét, nem hiszed el, hová dugta: képeken 8 vicces kedvű gyerek

Gyerekkel az élet kiszámíthatatlanabb, de viccesebb is.

Vicces kedvű gyerekek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az élet gyerek nélkül stabilabb és kiszámíthatóbb. A gyerekes hétköznapok kicsit olyanok, mintha felülnél egy évekig tartó érzelmi hullámvasútra. A szülők sok magas és számos mélypontot élnek át - ezt a Princeton Egyetem és a Stony Brook Egyetem tanulmánya is alátámasztotta.

De az öröm és a gyerekkel együtt járó magasabb stresszszint mellett nem szabad elfeledkezni még egy lényeges tényezőről: gyerekkel az élet sokkal viccesebb.

Vicces gyerekek

Létezik egy Kids in Predicaments nevű Facebook-oldal, ahová a tagok olyan képeket töltenek fel, melyek bizonyítják, hogy a gyerekek természetes kíváncsisága, illetve kreativitása milyen mókás helyzeteket eredményez. Ezekből szemezgettünk az alábbiakban.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük