Képeken 8 gyerek, akinek még fogalma sincs, milyen vicces dolgot csinál

Ha akarsz egy jót nevetni, nézd meg ezeket a fotókat!

tablet-gyerek-grimasz

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyesek szerint a gyerekes lét egyik nagy előnye, hogy tele van meglepetésekkel és sok-sok nevetéssel. Bár az ovis humor elég fárasztó tud lenni, a kisebbek spontán megnyilvánulásai számos megmosolyogtató helyzetet eredményeznek. 

A kisgyerekek észjárása vagy a babák viselkedése olyan váratlan helyzeteket produkálhat, melyeket a legtöbb szülő még nagymama-, illetve nagypapakorában is szívesen felemleget.

Gyerekek, akik még nem is tudják, milyen viccesek

A következő képeken olyan babákat, illetve bölcsődés korú gyerekeket mutatunk, akik még messze nem előre megfontolt szándékkal szórakoztatják a szüleiket, megnyilvánulásaikat sokkal inkább a kíváncsiság hajtja, vagy egész egyszerűen csak őszinték.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük