Ez lesz a legmókásabb gyereknapi program a hétvégén - 14 év alatt ingyenes! (x)
A Vasúttörténeti Park dm Gyereknapja extra jó szórakozást nyújt a gyerekeknek.

051
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mára már hagyománynak számít, hogy gyereknap alkalmából a Vasúttörténeti Parkban egy hétvégén át a nevetésé és a vidámságé a főszerep. Idén május 26-án és 27-én 10:00 és 18:00 óra között várja a családokat a dm Gyermeknap, ráadásul mind a két napon Közlekedésbiztonsági nappal is kibővül a programkínálat.

Szombaton fellép 11 órától az Apacuka zenekar, 13 órától az Óperenciás Bábszínház, 15 órától pedig a kicsik kedvence, az Alma együttes zenél! Vasárnap sem lesz hiány szórakozásból, hiszen 11 órától Szalóki Ági énekel a gyerekeknek, 13 órától a Fabula Bábszínház előadását tekinthetik meg, 15 órától pedig az Eszter-lánc mesezenekar koncertje fokozza a szuper hangulatot. Természetesen a dm is számos programmal várja a családokat.

A 25 éves jubileumát ünneplő dm a gyerekek mellett a szülőkre is gondol a gyereknapon: beauty szigetén sminkes, fodrász és manikűrös várja a látogatókat, így, amíg a gyerekek apával felfedezik a játékokat, a hölgyek megszépülhetnek, és megismerkedhetnek a dm saját trend IT UP sminkmárkájának termékeivel.

A156.18 Femina kép 840 x 560 px

A babarészlegen a legkisebbeket változatos programokkal és játékokkal várják, így amíg a gyerkőcök elfoglalják magukat, addig a szülők megpihenhetnek. A családokat napvédelmi edukációs játékokkal is várja a dm.

Természetesen az aktívabb kikapcsolódást kedvelők számára is lesz bőven program. A kisebbek és nagyobbak ugrálóvárban, trambulinon és labdafürdőben tombolhatnak kifulladásig, továbbá lehetőségük nyílik elektromos kishajók vezetésére is. Aki ennyi játék után is érez magában elég erőt, az ellátogathat a nagyszínpadhoz, ahol a szombati napon a Neckermann Béres Alexandra fitneszbajnokkal közösen tornára invitálja az érdeklődőket.

A kétnapos rendezvényre minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés!

A kevésbé mozgalmas programok kedvelőinek egy különleges sarokkal készül a Jógakaland: a gyerekeket jógafoglalkozásokkal várják, illetve termékeikkel is megismerkedhetnek a látogatók. A közlekedésbiztonsági programok célja, hogy a gyermekek már egészen kicsi kortól játékos formában tanulják meg a gyalogos, a vasúti és a kerékpáros közlekedés alapszabályait.

Gyerekek tárcsával

A Közlekedésbiztonsági területen további számos izgalmas programra számíthatnak a látogatók, így Az Élet-Úton KRESZ Park kerékpáros ügyességi pályáján a gyermekek gyakorolhatják a kerékpár biztonságos kezelését akár egészen kicsi kortól is. A Holttér veszélyének bemutatása során egy tankerkamion sofőrüléséből kipróbálható, milyen nehézségei lehetnek egy kamionsofőrnek a mellette elhaladó biciklisek, illetve motorosok detektálásában.

A Continental Mini KRESZ Park KRESZ-oktatással várja a kicsiket, a résztvevők egy 15 perces KRESZ-oktatáson vehetnek részt, melyet követően a kis autók volánja mögé ülhetnek. Mindezek mellett lehetőség nyílik még az Elsősegélynyújtó bemutató megtekintésére is, mely a gyermekek nyelvén mutatja be a segítségnyújtás alapjait, valamit izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Generali Virtuális Valóság sátor.

A Vasúttörténeti Park látogatóinak kedvenc interaktív programjai is elérhetőek lesznek a hétvégén: lehetőség lesz utazni a kerti vasúton, kipróbálni a kézihajtányozást, a lóvasutat és a sínautót is. Bővebb információ a park weboldalán és a Facebook-oldalán érhető el.

Ezt is szeretjük