Vicces, mit művelnek a babák szoptatás közben - Az édesanya egy szívószálas pohárral mutatta meg

Ha szoptattál 3 hónaposnál idősebb babát, ismerős lesz.

25618955 c677b20886a258e684f1fbd897913bc0 wm

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A baba születése után a szoptatás a legtöbb édesanya számára nem megy zökkenőmentesen. Meg kell ismerni a baba éhségjelzéseit, meg kell találni a megfelelő pozíciókat, melyekben a kismama kényelmesen tudja táplálni az újszülöttet.

Amikor pedig az első akadályokon sikeresen túljutottak, még mindig adódhatnak olyan kevéssé ismert nehézségek, mint a növekedési ugrás vagy a szopási sztrájk. És ahogy növekszik a baba, egyre újabb és újabb - olykor akár vicces - szituációkat is hozhat a szoptatás.

Vicces, mit művelnek a babák szoptatás közben

Míg az első hetekben a babát leginkább csak az édesanya közelsége érdekli, ahogy telik az idő, egyre több dolog vonja el a figyelmét - akár szoptatás közben is. Nem mellékesen pedig olykor már játszik, hadonászik is ilyenkor. Az alábbi vicces videón egy Brittany Miller nevű édesanya szívószálas poháron mutatja meg, mi mindent csinálnak a három hónaposnál idősebb babák szoptatás közben. Jól mutatja a videó népszerűségét, hogy több mint húszezer követőt hozott Brittanynak.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Olvass tovább: vicces kisbabás sztorik

A baba érkezését követő első fél évben olyan, sokszor szürreális dolgok történnek meg az újdonsült édesanyákkal, melyeket addigi életük során soha nem tapasztaltak. Gyakorló anyukákat kérdeztünk ezekről a visszatekintve persze már vicces élményekről.

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük