Melyik évben lettél anyuka? Ezért lehetsz a legjobb a számmisztika szerint
A numerológia gyermeked születési évéből árulja el a választ.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki, hát a szerető és gondoskodó anyukák kitüntetést érdemelnének, ám, hogy mi állna az éremre gravírozva, az már nehezebb kérdés. A mindennapok sodrában ugyanis minden anyuka sokféle kihívással találja szemben magát, amivel meg kell, hogy birkózzon, és minthogy nem vagyunk egyformák, másnak megy könnyebben, jobban, gyorsabban, mindenki másban brillírozik.

A számmisztika most segít, hogy megtudhasd, te miért lehetsz a legjobb anyuka. Add össze gyermeked vagy gyermekeid születési évének számjegyeit, és ismételd ezt annyiszor, míg végül 1-9-ig terjedő számot nem kapsz. Ezután keresd ki a listából a számot, és olvasd el jellemzésed!

Példa: ha gyermeked 2015-ben született, így számolj: 2+0+1+5=8. Ha két gyermeked van, akik közül egy 2010-ben, egy 2012-ben született, így számolj: 2+0+1+0+2+0+1+2=8.

1-es

Az egyes a számmisztikában az új kezdet száma. Ha ezt kaptad, erősségeid közül a legnagyobb, hogy gyermekedbe mindig képes lehetsz új lendületet, új hitet önteni, illetve arcára új mosolyt varázsolni. Ha csalódás érte egy iskolai megpróbáltatás miatt, vagy eltört a mécses, mert elesett, és megütötte magát, mindig tudod, hogyan nyugtasd meg, hogy egykettőre abbahagyja a búslakodást, és új erővel menjen tovább.

2-es

A kettes a kommunikáció, az emberi kapcsolatok száma a számmisztikában. Legnagyobb erősséged anyaként, hogy kezdettől fogva remekül érthetsz a gyermeked nyelvén. Ahogy egymáshoz szóltok, vagy akár csak egymásra néztek, képes vagy maximálisan átszellemülni, az ő szemével látni, az ő nyelvén válaszolni neki. Csodás képesség, amit nagyon sokan irigyelhetnének tőled, sőt, talán irigyelnek is.

3-as

A kreativitás száma. Sok más mellett azért vagy remek anyuka, mert kezdettől fogva arra nevelheted gyereked, hogy oldja meg a problémahelyzeteket. Sosem a gond feletti siránkozásra, sokkal inkább a megoldáson való töprengésre ösztönözheted őt. Plusz, ezt a fajta kreativitást ötvözheted a kézügyesség, az alkotás kreativitásával, minek köszönhetően gyermeked tehetsége kibontakozhat.

4-es

A négyest kaptad? Akkor egy igazi anyatigris veszhetett el benned, mert gyermekedet és családodat is óvod és véded nap mint nap erőn felül. Ügyelhetsz étkezésükre, tanulásukra, gondoskodó és szeretetteljes lehetsz. Jó anyuka vagy, ezt a vak is látja, gyermekeid pedig ragyogó szemükkel köszönik meg neked fáradozásaidat. Ez a legszembetűnőbb jó tulajdonságod anyukaként.

5-ös

A kaland száma az ötös a számmisztikában. Sok közül a legnagyobb erősséged, hogy neked mindig lehet a tarsolyodban egy jó játék, amivel el lehet ütni az időt. Sőt, erősséged lehet, hogy olyan elfoglaltságot adsz a gyereknek, amihez nem is igazán kell semmi, maximum papír és ceruza. Ének, mozgás és fantázia - ez jellemzi a kettőtök játékát, ami nagyon jól fejleszti a gyermekedet.

6-os

A hatos a harmónia száma a numerológiában. Anyaként leginkább azért vagy verhetetlen, mert nagyon odafigyelhetsz arra, hogy a családi fészek meleg, otthonos és biztonságos legyen, illetve arra is, hogy a gyermeked testileg és lelkileg kiegyensúlyozott maradjon. Jó szemed lehet hozzá, hogy meglásd, ha valami bántja, vagy bármi baja van, és igyekszel is orvosolni azt. Ezért vagy nagyon jó anyuka.

7-es

A fantázia száma a hetes. Anyukaként gyermekednek sok-sok szép mesét mondhatsz, és sokukat akár fejből is, saját kútfőből, hiszen képzeleted szárnyalhat - ez az, ami sok jó tulajdonságodból a legkiemelkedőbb. Gyermeked, illetve gyermekeid ezt nagy valószínűséggel imádják, és aközben, hogy nekik mesélsz, ők is fejlődnek: fantáziaviláguk minden egyes történeteddel egyre gyarapszik, ami kivételes ajándék tőled nekik.

8-as

Legnagyobb erősséged, hogy gyermekednek mindent elő tudsz teremteni, szinte úgy, mint egy csodatévő tündér, még akkor is, ha nincs rá mindig óriási keret. Nem is kell, hiszen praktikus és leleményes vagy, nagyon jól osztasz-szorzol a lehetőségekkel, és mindent maximálisan ki is használsz, amit csak lehet. Gyermeked az életedben a középpont, aki soha nem szenved semmiben hiányt - szeretetben pláne nem.

9-es

Ha a kilencest kaptad, ha egyet ki kellene emelni, azért vagy jó anyuka, mert okosítod, tanítgatod gyermeked már az első hónapoktól fogva. Az, hogy sokat beszélsz hozzá, és mindig nyitott vagy a kérdéseire, meghozza majd a gyümölcsét: gyermeked életrevaló és eszes lehet nagyobb korában, mindemellett iskolai és munkahelyi sikerekre is számíthat.

Ezt is szeretjük