Strapabíró, vagány szabadidőruhák gyerekeknek

A fesztelen játékhoz kényelmes szerelés illik. Válassz csemetédnek a divatos modellek közül!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A szikrázó napsütés végre a szabadba vonzza a kis lurkókat, hogy újra birtokba vegyék a játszótereket, és a biciklik is előkerülhetnek a tárolók sötét fogságából. Így nem csupán kirándulásokhoz, hanem a mindennapos csatangoláshoz is szükségetek lesz néhány praktikus szabadidő-együttesre, melyeket örökmozgó porontyod kedvére nyúzhat.

A strapabírás azonban nem mehet a divat rovására sem, hiszen rengeteg trendi, ugyanakkor kényelmes játszóruha akad a boltok polcain. A régi, egy kaptafára készült mackókról megfeledkezhetsz, hiszen mára a gyerekdivat is az igényességre és az üdítő változatosságra törekszik, és az eleven mozgékonyságukon túl az apróságok bimbózó ízlésvilágát is igyekszik figyelembe venni.

Ezért a szabadidőruhák is többféle stílusban fordulnak elő: a tündéri, figurás változatoktól kezdve egészen a vagány darabokig. Ezáltal szinte biztos, hogy azok a kislányok sem fognak ódzkodni a lezserebb, sportosabb viselettől, akik leginkább pörgős-fodros szoknyácskában élnék a mindennapjaikat. A mostani gyerekdivat azért olyan izgalmas, mert furfangos módon átemel bizonyos elemeket a felnőtteknek szánt trendekből.

Mindezt azonban ügyesen ötvözik a tervezők a csöppségek játékos világával, változatos igényeikkel. Ennek fényében a gyerek-szabadidőruhák között is megtalálhatóak a buggyos ülepű, passzentos szárú alsók, az ennivalóan csajos, puffos ujjú melegítőfelsők, valamint a kapucnis, cipzáras megoldások, minden mennyiségben. Mindezt vidám, élénk gyümölcsszínekkel és feliratos, illetve figurás mintákkal kombinálva is beszerezheted, hogy a felnőttes fazonok ellenére se veszítse el csemetéd aranyos báját.

Ennivalóan bájos együttesek kislányoknak

A legtöbb kislány már igen korán elkezd véleményt formálni arról, hogy mit hajlandó felvenni, és mit nem. Ezért nem kizárt, hogy csemetédnek akár hároméves korára érzékeny pontjává válik az öltözködés, ami a dackorszakban még élesebb ellenszegülésekre adhat okot.

Amikor az oviban már összehasonlítják ruháikat a kicsik, egyre kényesebbé válik a benti ruha kérdése, hiszen számukra nem a kényelem és a praktikum lesz az elsődleges szempont. Sokkal inkább az kerül előtérbe, hogy nyiladozó bájukon egy otromba játszóruha ne ejtsen csorbát. Meglehet tehát, hogy lányodnak nem a szabadidőruha lesz a legkedveltebb darabja, de, ha ügyesen választasz, gondoskodhatsz arról, hogy megszeresse a kényelmes szerelést, és ne okozzon több harcot, ha a kisszoknyát a szekrényben kell hagyni.

Nem kell hozzá más, mint egy édeskés, rózsaszínes árnyalat vagy egy csipetnyi csajos beütés a sportos stílusba rejtve. Néhány csillogó, játékos részletmegoldás, a kedvenc mesefigurák és a tündéri kiegészítők - mint a melegítő színéhez passzoló hajcsat vagy hajpánt - garantáltan lefegyverzik a kis hölgyet.

A gyerekek 15 legkedvesebb szórakozása

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sziporkázó pink árnyalatok

A Fischer Fashion webáruházában háromrészes Honey szabadidő-együttesre bukkanhatsz, élénk rózsaszín árnyalatban. A kenguruzsebes felső minden részlete a kislányok ízléséhez passzol, hiszen a kapucnija fehér alapon rózsaszín pettyes pamut anyaggal bélelt, ezenkívül virágos és szívecskés hímzések díszítik. Ráadásul most akciós áron juthattok hozzá, ugyanis 4990 forint helyett 4290 forintba kerül. Az Otto internetes katalógusából egy igazán vidám, eperkrémszínű sportszerelésre tehettek szert, melyet a közkedvelt Hello Kitty figura tesz még csajosabbá. Az ára 4165 forint.

Vagány kishölgyeknek

A Nike kétrészes együttese, mely egy cipzáras kapucnis felsőből és egy buggyos szabadidőalsóból áll, bűbájos, élénk színpárosítással rendelkezik. Ezt a darabot a Brendon webáruházából is megrendelhetitek 80-as méretben, 9490 forintért. Az Adidas is gondolt a kicsikre, csajos melegítőjük 8990 forintért kapható.

A Kid-Max internetes bolt választékából gyermekeddel közösen válogathatsz össze egy igazán sportos együttest: a csillogó feliratos, pasztelles felsőrészük jól passzol az enyhén trapézos, bézs melegítőaljhoz. Az előbbit 3150 forintért vásárolhatjátok meg, az utóbbi 2690 forintért lehet a csemetéd kedvence.

Lezser fazonok kisfiúknak

Bár a kisfiúk öltöztetése annyira nem kemény dió, mint a lányoké, azért az ő egyéniségük is megkívánja a szívükhöz közel álló divatelemeket. A cseperedő srácoknál is menő a felnőttes lazaság, de emellett a kedvenc mesehősük is helyet kaphat a ruházaton.

A kék árnyalatai mellett rengeteg olyan színkombinációval kísérletezhetsz, mely élénksége vagy pasztelles árnyalata ellenére sem kimondottan kislányos, főleg, ha lezser szabásvonalakkal párosul. A kapucnis fazonok mellett most nagyon divatosak az állónyakú, cipzáras megoldások, valamint a belebújós pulóverrel kombinált szettek. A bő törökgatyó a kisfiúknál is dívik, ugyanígy az egyenes vonalú melegítőaljak, melyeken nincs passzrész.

A skandináv gyerekholmikat forgalmazó Hudebaba weboldalán külön-külön, eltérő variációkban is összeválogathattok egy sportos játszóruhát: a kék színű elefántos alsójuk 5300 forint helyett most 3710 forintba kerül, a hozzá való belebújós pulóver pedig 7500 forintról 5250 forintra lett leértékelve. A Kid-Max vagány kínálatában háromrészes, pókemberes együttesre bukkanhatsz, mely 5490 forintért lehet csemetéd kedvence.

A Brendon két aranyos szabadidő-együttest ajánl a figyelmetekbe, már egészen kis méretektől: a kék eltérő árnyalataival játszó Nike melegítőjük 10 490 forintért kerülhet a virtuális kosaradba, a barnával és szürkés rózsaszínnel megbolondított szettjük pedig 6990 forintért teheti vagányabbá a kis kópékat.

Bár ez utóbbi ellen az apukák talán tiltakoznának a rózsaszínnel kevert pasztellárnyalat miatt, ma már nincs olyan röghöz kötött szabály, mely bizonyos színeket eltiltana egyik-másik nemtől.

A rózsás tónusú színek is lehetnek kifejezetten vagányak, ha arányait tekintve több szürkét vagy barnát tartalmaznak, mint pinket. Ám, ha ez mégis idegenkedésre adna okot, a Bon Prix gyerekkollekciójában megkérdőjelezhetetlenül fiús összeállítást találhatsz, 3049 forintért.

Ezt is szeretjük