A legmenőbb feliratos gyerekpólók körképe

Csemetéd tüneményes egyéniségének a divat sem szabhat gátat. Szerezd be neki a legvagányabb pólókat!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A divatőrület a gyerekeket sem kíméli, de miért is lenne baj, ha mindez humorral fűszerezve történik? Ha unod már a tündéri rózsaszín és az ártatlan kék ruhácskákat, melyekről úgy véled, hogy nem tükrözik megfelelően porontyod erős személyiségét, szerezd be számára a legmenőbb feliratos pólókat, melyek hirdetőtáblaként közlik a kis lurkó aranyköpéseit vagy az épp aktuális hangulatát.

Tudvalévő, hogy nincs az az anyuka, aki ne lenne büszke porontyára, amikor egy-egy pajkos tekintetből vagy huncut kis mosolyból már sejteni lehet, hogy bizony egy valódi mókamester lesz a gyerekből. Mások csemetéjük arany szívét imádják, netán cserfes porontyukról mesélnek előszeretettel.

A divatnak köszönhetően azonban nemcsak te élvezheted ezeket a különleges pillanatokat, de másnak is a tudtára adhatod, mennyire különleges gyermeked. Ezért nem csupán az elbűvölő, eleven rosszcsontoknak, hanem a büszke szülőknek is örömet szerezhet egy poénos megjegyzést közvetítő gyerekpóló, mely a felnőttek arcára is mosolyt csal.

A legcukibb gyerekpólók

A szívlágyítóan édes felsővel érdemes megfontoltan bánnod, vagyis véletlenül se add rá a gyerekedre, amikor épp rossz fát tett a tűzre, mert menthetetlenül kizökkenthet a szigorú szülő szerepéből. Ám, ha először viszed bölcsődébe vagy óvodába a csöppséget, esetleg szeretnéd, hogy belopja magát csemetéd a rokonok szívébe, akkor mindenképp kapóra jöhet, mert ezáltal duplán garantált a csodálatból felszökő sóhajok száma.

A Brendon internetes bababolt 74-es méretben kapható pólója angol felirattal hirdeti, hogy manócskád számára az otthona a legédesebb a világon. Az ára 1690 forint.

A Snappy webáruház már nagyobbacskáknak kínál apaszíveket megdobogtató pólócskát, mely mindenki számára világossá teszi, hogy az ő apukája a legerősebb a világon. Ezt a darabot 2780 forintért rendelheted meg.

Csak kislányoknak

A Brendon bűbájos, halványlila és barackszínű modelljét 74-es és 86-os méretben szerezheted be kisbabádnak, 1990 forintért. Az aranyos mesefigurás, feliratos póló még ilyen kis méretben is igazán csajos benyomást kelt. A Kid Max ruhabolt kettőtől négyéves korig méretezett hosszú ujjú pólója, mely 2650 forintba kerül, szegecsekkel és színes kövekkel kirakott felirattal hirdeti, mennyire csajos csemetéd. A Snappy rózsaszín darabja egyszerűen és velősen közli a világgal, hogy bizony egy kis hercegnővel van dolga. Az ára 2780 forint.

Csak kisfiúknak

A Brendon kínálatában bukkanhatsz rá csecsemőméretben a kiskutyákkal, és kedves felirattal díszített ujjatlan felsőre, ami ennivalóan édes. Az ára 2490 forint.

A legvagányabb darabok

Cserfes és eleven porontyodat már csak egy vagány pólóval teheted még inkább zavarba ejtővé. Aggodalomra azonban semmi okod, mert ez utóbbit még a zsúfolt tömegközlekedési eszközökön is jobban tolerálják az emberek, mint a kíméletlenül őszinte gyerekszájat. A szigorú tekintetek egy csapásra meglágyulnak, és legfeljebb egy kedves arccsipkedést kap a kölök, még akkor is, ha temperamentumos természete olykor fárasztó is az idegen környezet számára.

A dackorszak legtalálóbb mondatát közli a Snappy vidám színű pólója, melyért 2780 forintot kell áldoznod. Ezt a darabot 86-ostól 154-es méretig tudod megrendelni. A Lucky Vampire Gang webáruház egységes áron kínálja szókimondó pólócsodáit. Az ingyen fotózást tiltó modelljüket 1800 forintért vásárolhatod meg, 104-es mérettől.

Csak kisfiúknak

A Snappy férfias szűkszavúsága a futballimádó apróságokat erősíti. Az ára 2780 forint. A Lucky Vampire Gang csapata a kis punk- és rockrajongóknak is kedveskedik egy-egy vagány darabbal, melyeket 1800 forintért rendelhetsz meg a csemetédnek.

A legviccesebb kreációk

A humor a legközvetlenebb út az emberek szívéhez, amit már gyerekként érdemes elsajátítani, hiszen már kicsiként is nagy szerepet játszik a baráti és társasági kapcsolatokban. Köztudott, hogy a poénos embert hamarabb megkedvelik, és könnyebben megbocsátják neki a hibáit. Ezért fogadd örömmel, ha gyermeked egy igazi mókamester, és büszkén hirdesd egyéniségét néhány jól eltalált, vicces pólóval, hogy mindig derűt csenhessen a környezetébe.

Ami a szívén, az a pólóján - a Snappy modellje legalábbis arról tesz tanúbizonyságot, hogy a gyerekek olykor igen fejlett kritikai érzékkel rendelkeznek. A termék ára 2780 forint. A Lucky Vampire Gang pólómintája inkább egy szülői vágyálmot jelenít meg, a közepén éktelenkedő ki- és bekapcsoló gombbal. Ez a darab 1800 forintért kapható.

Csak kisfiúknak

Fiús, kék színben is megrendelhető a Lucky Vampire Gang weboldaláról az a humoros felső, mely a csöppség hangulati skáláját mutatja épp egy megfelelő passzban. Ettől még azok a szőrös szívű felnőttek is kedélyes mosolyra fakadnak, akik egyébként óvakodnak az izgő-mozgó kisemberektől. A termék ára 1800 forint.

15 tipp, hogy angyali gyerkőcöt nevelj

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csak kislányoknak

A rózsaszín árnyalat csupán megtévesztés a Lucky Vampire Gang pólójának esetében, mely jelzésként szolgálhat, hogy a tündéri külső olykor ördögfiókát takar.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt a darabot szintén 1800 forintért és 92-es mérettől vásárolhatod meg.

Ezt is szeretjük