Hogyan növelhető a férfiaknál a spermiumszám? Cinkben gazdag ételeket mutatunk
A férfiak spermiumszáma célirányos étkezéssel növelhető.

spermium
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy pár úgy határoz, hogy babát szeretne, az első és legfontosabb, hogy átgondolja, milyen életmódbeli változtatásokra lesz szükség a baba mielőbbi megfoganása érdekében. Például szükséges elhagyni a káros szenvedélyeket, mint a dohányzás, érdemes minél inkább kiiktatni a stresszt, illetve fontos az étrendet is minél változatosabbá, az étkezést tápanyagban gazdaggá tenni.

Balgaság lenne azt hinni, hogy a megtermékenyülés sikeressége kizárólag női oldalról közelítendő meg. Fontos, hogy a férfi részéről is történjenek lépések az ügy érdekében. A férfi oldaláról a spermiumok minősége, mozgékonysága, illetve mennyisége is meghatározó a teherbeesés sikerességét tekintve.

Spermiumszám-növelés cinkkel

Úgy ideális, ha a pár a szervezetét minél több idővel, de legalább három hónappal a tervezett próbálkozás megkezdése előtt elkezdi felkészíteni. A spermiumszám növelése érdekében a férfinak - egyebek mellett - magas cinktartalmú ételeket is érdemes fogyasztani: ilyeneket sorolunk a következőkben. Esetükben a napi minimum szükséglet 8-9 milligramm, a nőknél pedig 11 milligramm.

Ezt is szeretjük