Jön a LEGO Óriások Támadása: kicsik és nagyok egyaránt élvezni fogják
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

lego
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heje-huja vigalom, ám most nem habos fánk a jutalom, hanem a legvidámabb évszak beköszöntése, amihez reméljük, már tényleg csak párat kell aludni. Addig pedig mi mást javasolhatnánk, mint hogy vegyetek búcsút a zord téltől, és látogassatok el a változatos téltemető programok valamelyikére!

Ezen a hétvégén Pagony farsanggal, a Farkasházi Réka és a Tintanyúl télbúcsúztató koncertjével, a Rutkai Bori Banda Pizsamátor kalóz bulijával, a Jurányi Mese Habbal programjával és LEGO kockakiállítással várnak benneteket.

LEGO Óriások Támadása - Kockakiállítás

Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum - február 28. - június 16.

A látványos kiállítást a sport, a kultúra, a film és a mesevilág ismert alakjai vonultatja fel 1:1-es méretarányban. Több mint 100 nagyméretű makett és modell összesen 7 millió kockából. Az elkerített 400 négyzetméter alapterületű játszóházban LEGO és DUPLO kockákból építhettek, de "írhattok" és "rajzolhattok" is a LEGO kockákkal. Az elkészített autóikat pedig, mint egy igazi crosspályán, lejtőkön és ugratókon tehetitek próbára.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Farsang a Pagonyban

Budapest, Bartók Pagony - március 2., 15.00 - 17.30

Hagyományos farsangi programokra számíthattok március elején: lesz fánkdíszítést és tánc is. Ezen a délutánon találkozhattok a Mazsi, a kócos tündér című könyv szerzőjével és illusztrátorával is. 17 órától farsangi tánc vár benneteket, a buli vége előtt egy óriásit táncolhattok, hiszen a farsangi mulatságból ez sem maradhat ki. Aki maszk nélkül jön, ne csüggedjen, 15 órától az Agni Triom Circus tagja, Betti tart majd arcfestést.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Farkasházi Réka és a Tintanyúl: Télbúcsúztató koncert

Budapest, Hatszín Teátrum - március 2., 11.00

Kéményseprők, postások, persze nyulak, békalányok, na, és persze hercegnők figyelem! Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar egy vidám pótfarsanggal szeretné búcsúztatni a telet, ahol néhány téli dal mellett már a tavaszt is csalogatják, és felcsendülnek a legújabb Tintanyúl-szerzemények is. Jelmezben jönni lehet, de nem kötelező, bulizni, énekelni, táncolni viszont annál inkább!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Rutkai Bori Banda: Pizsamátor kalóz buli és családi diszkó

Budapest, TRIP - március 2., 16.00

Kik a Pizsamátorok? Köztünk élő átváltozóművészek: hol kalózok, hol bunkerépítők, máskor porszívó-szelídítők, olykor halandzsázó maharadzsák. Bár a TRIP Hajó állóhajó, egy helyben ringatózik a Dunán, de képzeletben Pizsamátorokká változhattok, s bejárhatjátok vele az egész Földet. Az igazi tavaszi lendület a koncert utáni Rizibizi Diszkóban folytatódik, ahol közkedvelt funky slágerekre bulizhattok.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Mese Habbal - Lenka és Palkó

Budapest, Jurányi Inkubátorház - március 2., 10.00 - 13.00

Folytatódik a Mese Habbal programsorozat, amely egy egész délelőttöt átölelő kikapcsolódást nyújt a családoknak. Ezen a délelőttön a Napsugár Bábszínház Lenka és Palkó című előadása vár benneteket. A meseelőadást színes programok kísérik, lesz zenés baba-játszószoba a Mocorgóval és kézműves foglalkozás az Aztapasztával, a kávézóban pedig családbarát menü készül nektek, hogy a szombati ebédre se legyen gondotok.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük