Kacajokban gazdag hétvégét ígérnek: 5 izgalmas gyerekprogramot mutatunk
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

boldog gyerek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beköszöntött augusztus, vele együtt pedig az év első igazi kánikulai hete. Még bőven van idő kiélvezni a napsütést és a jól megérdemelt szabadságot. A főváros és környéke pedig rengeteg kalandos lehetőséget tartogat kicsiknek és nagyoknak.

Ezen a hétvégén Pöttömkerttel, Mineshow-rendezvénnyel, izgalmas oroszlánvadászattal, Vitéz László kalandjaival és Róbert Gida történetével várnak benneteket.

Pöttömkert a Méhek zenekarral

Budapest Park - augusztus 5., 9.30 - 15.00

Minden hónap első vasárnapja a gyerekeké a Budapest Parkban, így augusztus elején ismét várnak benneteket a Pöttömkertbe, ahol közelebbről megismerkedhettek a Méhekkel! Az állandó foglalkozások - arcfestés, életnagyságú társasjáték, Mini Disco, lovaglás és trambulin - mellett lesz Kerekítő baba-mama foglalkozás, CSOPA interaktív bemutató, és megnézhetitek a Batyuszínház előadását is. A rendezvény ingyenes!

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Mineshow Nyár 2018

Budapest, Hungexpo Vásárközpont - augusztus 4-5., 10.00 - 18.00

Új, nagyobb helyszínen, ingyenes parkolással és rengeteg izgalmas programmal vár benneteket a hetedik Mineshow! Gamerprogramokkal, látványos színpadi műsorokkal és az ország legnépszerűbb Minecraft-videósaival készülnek a szervezők.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Oroszlánvadászat Pesten

Budapest, Kálvin tér - augusztus 4., 10.00

Pampalini, a nagy vadász Budapestre érkezik, hogy veletek együtt kalamajkákba keveredjen, és levadásszon közel száz kőoroszlánt a Kálvin tértől a Lánchídig. Mialatt a kicsik a kezükbe kapott oroszlánfotók segítségével felkutatják a vadakat, a felnőttek is megismerhetik a főváros ragadozós történeteit.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vitéz László menyecskét keres

Szentendre, Duna-parti Művelődési Ház - augusztus 5., 11.00

László nagy feladatot kap a nagymamucikájától: eljött az idő, hogy feleséget találjon magának. Ám ez a feladat nem is olyan egyszerű, mint azt ő elsőre gondolta. Útközben találkozik egy hosszú, alacsony, kövér, kopasz, magas, hájas liszteszsákkal, egy nedves csukával... vagy egy kedves kutyával, paradicsompofával, és nem várt nehézségekbe ütközik.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Barátom, Róbert Gida

Országszerte augusztus 2-től a mozikban

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt, és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje, és régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, és Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Hat éven aluliak számára nem ajánlott!

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

 

Ezt is szeretjük