Ez lesz a világ legfantasztikusabb családi piknikje: ingyen bemehettek

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

piknik 2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kettőt pislogtunk, és már el is röppent az első hét a suliból. És mi lehetne jobb felkészülési módszer az elkövetkező időszakra egy felhőtlen, hétvégi szórakozásnál? Hiszen programokból most sem lesz hiány.

Ezen a hétvégén a MOME Családi Piknikével, Kolibri Évadnyitó Fesztivállal, Pozsonyi Piknikkel, Mozdony Matinéval és Családi Mozgásfesztivállal várnak benneteket.

MOME Campusátadó Családi Piknik

Budapest, MOME - szeptember 6., 15:00-21:00

Elkészült a MOME új otthona! Az esemény alkalmából Campusátadó Családi Pikniket szerveznek szeptember 6-án, pénteken. Fedezzétek fel együtt a megújult egyetem fantasztikus tereit, köztük a lélegzetelállító függesztett épületet! A piknikhangulatról finom ételek-italok gondoskodnak, a gyerekek számára pedig külön meglepetésekkel, színes programokkal, műsorokkal is készülnek a szervezők.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Kolibri Évadnyitó Fesztivál

Budapest, Kolibri Színház - szeptember 7., 9:30-20:00

Szeptember 7-én immár 28. alkalommal rendezik meg a Kolibri Évadnyitó Fesztivált, amelyen reggeltől estig tartó programokkal, saját és meghívott előadásokkal és vidám vásári hangulattal várnak benneteket. A Jókai téren zajló egész napos, ingyenes fesztiválon idén is a báb- és utcai előadóművészet legkiválóbb hazai és határon túli képviselői fogadják a közönséget.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

11. Pozsonyi Piknik

Budapest, Jászai Mari tér, Szent István park - szeptember 7., 10:00-21:00

Minden eddiginél több családi színházi és gyerekprogrammal várnak benneteket szeptember 7-én az immár tizenegyedik Pozsonyi Pikniken, Újlipótváros kulturális, összművészeti fesztiválján. A kicsiket a Radnóti utca és a rakpart zöldterületére várják, ahol Lipóciának ez a része gyerkőcbirodalommá változik. A Tündérkert meserengetegben pedig egész napos interaktív családi programokkal készülnek a szervezők a Kultúrsor végén, a zöld területen, az Életfánál.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mozdony Matiné

Budapest,  Magyar Vasúttörténeti Park - szeptember 7., 10:00-18:00

A Vasúttörténeti Park évente egy alkalommal rendezi meg a Mozdony Matiné elnevezésű programját, melynek alkalmával csakis a mozdonyoké a főszerep. A rajongók számára egy egész napos valódi kalandot jelenthet az ikonikus mozdonyokkal a középpontban, hiszen a 411,118 „Truman”, vagy a 22,034 „Nyalóka” névre hallgató gőzösök is láthatók lesznek. A mozdonyok nem csupán lenyűgöző látványukkal, de manővereikkel is várják az érdeklődőket.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Családi Mozgásfesztivál

Budapest,  Orczy-park - szeptember 8., 10:00-17:00

Szeptember 8-án ismét megannyi mozgás, móka, kacagás, szórakozás vár rátok a XXI. Családi Mozgásfesztiválon! Idén a Ludovika Campus Orczy-park ad ehhez otthont. A szervezők igyekszenek minden négyzetméterét megtölteni izgalmas, izzasztó, kevésbé izzasztó mozgásformával.  

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük