A kisfiú talált egy könyvet az utcán, de nem ez a legnagyobb szenzáció

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

kisfiu konyv
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden nyári szünetnek megvan a maga története. És minél több élmény éri az embert, annál színesebb, annál izgalmasabb lesz ez a történet. Ha Budapest környékén jártok hétvégén, rengeteg szuper programlehetőséggel készültünk.

Ezen a hétvégén Ördögkatlan Fesztivállal, Pöttömkerttel, Mineshow-val, Séta a szoptatásért rendezvénnyel és Az elvarázsolt könyv című darabbal várnak benneteket.

Az elvarázsolt könyv

Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 3., 10.30

A darab főhőse egy rosszcsont, csibész kisfiú, aki félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait, és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik. A kisfiú egy könyvet talál az utcán, s mikor az kinyílik, két kobold jelenik meg, akikkel izgalmas és mókás kalandokba keveredik, mely kalandok végén rátalál a lelke mélyén szunnyadó jóságra, és igaz barátságot köt saját fantáziavilágának mesés lakóival.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

12. Ördögkatlan Fesztivál

Kisharsány, Palkonya, Nagyharsány, Villánykövesd, Beremend - július 30. - augusztus 3.

Van Villány környékén néhány település és csodálatos helyszín, amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává válnak. A Bárka Kikötő baranyai horgonyzása, az Ördögkatlan Fesztivál lassan hagyományosan a térség egyik legfontosabb kulturális eseménye. Idén Halász Judit és Szalóki Ági koncertjével, katlanműhellyel, Graffaló-klubbal, cirkuszi játszóházzal, pólószitázással, fabatkaportával és jótékonysági rajzolással várják a gyerekeket.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pöttömkert a Rutkai Bori Bandával

Budapest Park - augusztus 4., 9.30-15.00

Van egy nap, amikor gyerekzsivaj lengi be a Parkot - ilyenkor születik meg a Pöttömkert névre hallgató kis mesebirodalom, ami izgalmasabbnál izgalmasabb ingyenes programokkal várja a lurkókat. Ezen a délelőttön Kerekítő manóval, Mályki bohóccal, a Batyu Színház előadásával és a Rutkai Bori Bandával találkozhattok.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Mineshow Nyár 2019

Magyar Vasúttörténeti Park - augusztus 3., 10.00-19.00

Augusztus harmadikán nyári Mineshow! Változatos programok, látványos színpadi műsorok és az ország legnépszerűbb videósai várnak minden érdeklődőt! A nyári Mineshow-t a Vasúttörténeti Parkban rendezik meg, így nem csak gamer újdonságokra, mineshow-s programokra és a kedvenc videósaitokra számíthattok, hanem Európa legnagyobb interaktív vasúti parkját is felfedezhetitek!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Séta a szoptatásért

Városliget - augusztus 3., 16.00-19.00

Szeretettel várnak minden várandós édesanyát, apró és nagy gyermeket, kis és nagy családot, édesapát, nagymamát és nagypapát, rokont a hagyományos „Séta a szoptatásért” rendezvényen, amelyet ismét a La Leche Liga Magyarország Egyesület és A „Szoptatásért” Magyar Egyesület közösen rendez. A találkozó a Széchenyi fürdő földalatti-megállónál lesz 15.45-16:00 óra között. Innen sétálhattok majd a Nagyrét irányába.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük