Neked is van ilyened, ebben biztosak vagyunk: akármennyi idős is vagy, mindig szeretni fogod
Egy réges-régi dolog, ami örökre a szívedhez nőtt.

nagykep?cikkid=164177&kep=padlas-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mark Nixon ír portréfotós sorozatának felvételei mindenkiben szívmelengető emlékeket ébresztenek. Sorozatában a dublini portréfotós kedvenc plüssállatokat mutat be, melyeknek jó része régi, több évtizedes darab. Nem egyszerűen nosztalgiát ébresztő fotókról van szó. A képeken szereplő mackók és más játékállatok kopottas, foldozgatott, elnyűtt bundája, melegséget árasztó gombszemei, elnyomódott arca és végtagjai csodás történetet mesélnek.

Ők, a plüssjátékok gyerekek kedvenceivé váltak, éveken át kísérve őket vidámabb és nehezebb napjaikon, tulajdonosaik pedig sosem feledik irántuk érzett ragaszkodásukat, szeretetüket. Bizonyára neked is van ilyen játékállatod: lapozd végig a galériát, nézegess meg néhányat a Much Loved - Nagyon Szeretett - címet viselő sorozat képeiből. Nixon mindegyik plüssállat fotójához rövid történetét is mellékelte, ami tovább fokozza a felvételek különlegességét.

Régi kedvenc játékaid

Emlékszel még a Mesterlogikára? Gyerekkorodban sokat játszhattál vele, akárcsak a többi játékkal, melyeket cikkünkben mutatunk.

Ezt is szeretjük