Mesébe illő vége lett az ovis szerelemnek - Senki nem hitte, ami 20 év múlva történt

Óvodáskori szerelme kérte meg a kezét: Isabelle és Kye története nagyon romantikus.

gyerekszerelem
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg sokunk emlékében él homályosan egy óvodás kisfiú vagy kislány arca, akibe valamikor az idők kezdetén egy kicsit vagy éppen nagyon szerelmesek voltunk.

Talán a fiók mélyén lapul is egy közös farsangi fotó egy cowboyról/robotról és egy nyusziról/hercegnőről, akik egymás mellett ülve nevetgélnek, mit sem sejtve még arról, mit is hozhat számukra a jövő. Nos, élnek közöttünk olyan ovis szerelmespárok, akiknek a sors közös jövőt szánt.

Ovis szerelemből házasság

Az ausztrál Isabelle Morzone és Kye Dinte éppen ilyen ovisok voltak. Közös óvodáskori fotójukat ide kattintva nézheted meg. Együtt kezdték az általános iskolát is, együtt kézilabdáztak, nagyon jóban voltak. 12 éves korukban azonban különböző iskolába kezdtek járni, így megszakadt az egykori ovis szerelem, a kezdeti kiskamaszkori vonzalom. Ezt követően, bár egy városban laktak, voltak közös barátaik, pár évig nem is találkoztak, mígnem…

- Néhány évvel később, amikor egy barátom házibulijára készülődtem, egyszer csak azon kaptam magam, hogy Kye-ra gondolok, illetve azon ábrándozok, hogy mi lenne, ha ő is ott lenne a buliban. Amikor megérkeztem, észrevettem őt. Magasabbnak és felnőttebbnek tűnt. A gyomromban pillangók kezdtek repkedni. Elkezdtünk beszélgetni, ugrattuk egymást, mint régen. Másnap elhívott moziba. Nagyon izgultam, és a következő napokat azzal töltöttem, hogy kitaláljam, mit vegyek fel - mesélte Isabelle a nowtolove.com-nak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A következő években már egy párként tervezgették a közös jövőjüket. Isabelle szülésznő szeretett volna lenni, így a középiskola után elkezdte a négyéves képzést, Kye pedig villanyszerelőnek tanult. Évekig Isabelle szüleinél laktak, amíg tudtak venni egy telket, majd építkezni kezdtek. A beköltözés után egy évvel lett egy kutyájuk is, Agnes - aki, ha lehet, még közelebb hozta egymáshoz az egykori ovis szerelmeseket.

Isabelle, ahogyan tervezte, szülésznőként dolgozik a Quensland Healthnél, Kye pedig villanyszerelő lett. 2022-ben pedig a fiatal pár megtartotta az esküvőt is.

- Soha nem hittem, hogy feleségül megyek az ovis csoporttársamhoz, de ma már elképzelni sem tudom az életemet másként - mondta Isabelle.

Ezzel szemben Kye:

- Amióta az eszemet tudom, feleségül akartam venni Isabelle-t. A házunk felépítése és a közös életünk megalapozása azonban végül megelőzte a lánykérést.

Ovis farsang a '80-as években

A farsang a télbúcsúztatás és a tavaszvárás időszaka, melyet régen különleges hagyományokkal és közös mulatozással ünnepeltek. Nézd meg, hogy csinálták ezt az óvodában néhány évtizeddel ezelőtt!

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük