5 izgalmas gyerektábor a kézművestől a lovasig: imádni fogja őket a gyerek
Remek nyári táborok közül válogathattok: kaland, titkos küldetés, lovak vagy sakktáblás kirándulás is várhatja a gyereket.

GettyImages-625202706
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Napokon belül kitör a vakáció, és eljön a nyári táborok ideje. A gyerekeknek akkor tetszik egy tábor, ha jók a programok, van benne kaland, szerezhetnek új barátokat. A szülők szerint akkor jó egy tábor, ha biztonságban tudhatják a gyerekeiket egy családias és szeretetteljes helyen, sokat vannak a levegőn, mindennap élményekkel telve érnek haza, és a kis kalandorok évről évre visszavágynak.

Összegyűjtöttünk, és jó szívvel ajánlunk most izgalmas, tartalmas nyári táborokat, kipróbált hely mind!

Hőscincér Élménytábor

Természetismeret, természetbúvárkodás, rengeteg állat és lovaglás - ez várja a gyerekeket a Hőscincér táborokban. Kirándulás, solymászbemutató, kézműveskedés, állatkerti látogatás, ismerkedés az erdő-mező növényeivel. Lesz fúrás-faragás, kalapálás, madárles- és bunkerépítés, bogárcsapda-készítés és titkos küldetés. Gyönyörű természeti környezetben várják a 4-10 és 6-12 éves gyerekeket a tematikus napközis táborokba. Az időpontokról, tematikáról és egyéb részletekről bővebb információt itt találtok

Veresi Western Ranch

A veresegyházi medvepark melletti lovardában egész nyárra szerveznek napközis lovastáborokat. A gyerekek a napi lovaglás mellett aktívan részt vesznek a farm életében. A tábor csúcspontja a tereplovaglás a közeli erdőben és a táborhét végén a lovas bemutató, amit természetesen a szülők is végigizgulhatnak. Előzetes egyeztetés után lehetőség van az ottalvós, teljes ellátást biztosító táborozásra is. Bővebb információért ide kattints.  

Mese-, Kézműves és Mozgásfejlesztő Tábor

A napközis táborban minden nap egy adott mese körül forog. A gyerekek a napot játékos mozgásgyakorlatokkal kezdik, aztán meghallgatják a napi mesét. A nap további részében mese- és művészetterápiás szakemberek vezetésével foglalkoznak tovább a történettel: segítségül hívják a feldolgozáshoz a zenét, a verseket, kézműves foglalkozásokon dolgoznak vele, és persze a játékba is beleszövődik a napi mese. 6-10 éves gyerekeket várnak a Zugoly Nevelési Térbe.

Sakkmatyi Tábor

A főváros több pontján napközis, Szilvásváradon pedig két alkalommal is ottalvós tábort is szervez idén nyáron a sakkiskola csapata. 4-16 éves korú gyerekeket várnak, sakktudás nem szükséges, teljesen kezdők is jelentkezhetnek. A napi program: sakk minden mennyiségben, sakktudás szerinti csoportokban. A köztes időkben játék és kirándulás - persze a fekete-fehér táblát akkor is viszik magukkal, mert sakkozni bárhol lehet. További információért ide kattints!

Tenisztábor a Római-parton

Azokat az 5-14 éves gyerekeket várják a napközis táborba, akik szeretnék aktívan, sportosan tölteni az időt. A Duna-parti sportkomplexumban napi három edzés (két tenisz, egy úszás), friss levegő és finom falatok várják a kis örökmozgókat. A táborban való részvételhez nem kell úszni vagy teniszezni tudás, az első napon szintfelmérés után csoportokba osztják. Amikor nincs ütő a kezükben, és nem a vízben vannak, akkor lehet csocsózni, ugrálni a trambulinban, dartsozni, társasozni. Friss levegőn egész nap! A részletekhez ide kattints!

Mennyire szabad a gyerek szabadideje?

A gyerekeink szabadidejét a szülők és a velük kapcsolatban álló felnőttek olyan mértékben strukturálják, hogy a barátaikkal való együttlétre nem marad idejük.

(Képek: Getty Images, Hódos Hajni.)

Ezt is szeretjük