Nőies frizurák kismamáknak, kevés hajból
Ha összefogod, a fejedre lapul, szárítás után meg összeesik? Turbózd fel praktikus frizurákkal a hajtömeged!

Dia

 	Lépcsőzetes fazon  	Jennifer Anistonnak sincs túl sok haja, ám ez senkinek sem tűnt fel, amíg ilyen frizurát viselt. A puhára vágott hajrétegek lazán egymásba omlanak, így lágy esésű tincseket eredményeznek, melyek optikailag tömörebbé teszik a sörényt. A kettéválasztott, hosszúra hagyott frufru pedig nem igényel mesterfokú hajszárítást, elég, ha félszárazon kicsit megnyomkodod a kezeddel, hogy lazúrosabb legyen.

Lépcsőzetes fazon

Jennifer Anistonnak sincs túl sok haja, ám ez senkinek sem tűnt fel, amíg ilyen frizurát viselt. A puhára vágott hajrétegek lazán egymásba omlanak, így lágy esésű tincseket eredményeznek, melyek optikailag tömörebbé teszik a sörényt. A kettéválasztott, hosszúra hagyott frufru pedig nem igényel mesterfokú hajszárítást, elég, ha félszárazon kicsit megnyomkodod a kezeddel, hogy lazúrosabb legyen.

Dia

	Púpozd fel!	A frufrudat kissé púposan fel is tűzheted, hogy tömörebb hatást keltsen. Előtte körkefével lazán emeld meg a hajtöveknél a tincseket, fújj alájuk kevés hajlakkot, így az arcodat keretező szálak is dúsabbnak fognak tűnni. Az egész művelet csupán pár percet vesz igénybe, mégis rendezettebbé, bájosabbá varázsolja a frizurádat.

Púpozd fel!

A frufrudat kissé púposan fel is tűzheted, hogy tömörebb hatást keltsen. Előtte körkefével lazán emeld meg a hajtöveknél a tincseket, fújj alájuk kevés hajlakkot, így az arcodat keretező szálak is dúsabbnak fognak tűnni. Az egész művelet csupán pár percet vesz igénybe, mégis rendezettebbé, bájosabbá varázsolja a frizurádat.

Dia

	Lágy hullámok	Ha unod, hogy folyton a fejedre lapul a hajad, akár a félhosszú frizurádat is feldobhatod néhány laza hullámmal. A nagy hajcsavarókból négy-öt darab is elegendő, mert nem muszáj a hajtöveket is beondolálnod. Utána az ujjaiddal túrd szét a csigákat, és már kész is van a dús hatású frizura. Megkönnyíti a dolgod, ha lépcsőzetesen vágott a hajad, mert nem nyúlnak meg a hullámok, így tartósabb, lágyabb esést biztosít ez a fazon.

Lágy hullámok

Ha unod, hogy folyton a fejedre lapul a hajad, akár a félhosszú frizurádat is feldobhatod néhány laza hullámmal. A nagy hajcsavarókból négy-öt darab is elegendő, mert nem muszáj a hajtöveket is beondolálnod. Utána az ujjaiddal túrd szét a csigákat, és már kész is van a dús hatású frizura. Megkönnyíti a dolgod, ha lépcsőzetesen vágott a hajad, mert nem nyúlnak meg a hullámok, így tartósabb, lágyabb esést biztosít ez a fazon.

Dia

	Alul tépett	Az alul elvékonyodó, tépett fazon a hajtöveknél megnyomja a frizura volumenét. Egy oldalra fésült, hosszabb frufruval szélfútta hatást kelthetsz. Finom vonalaival felerősíti a nőies kisugárzásodat, ráadásul öt perc alatt formára szárítható.

Alul tépett

Az alul elvékonyodó, tépett fazon a hajtöveknél megnyomja a frizura volumenét. Egy oldalra fésült, hosszabb frufruval szélfútta hatást kelthetsz. Finom vonalaival felerősíti a nőies kisugárzásodat, ráadásul öt perc alatt formára szárítható.

Dia

	Állig érő bob fazon	Lehet kislányosan bájos, dögösen vagány és nőiesen drámai, mert szinte bármit egyszerűen kihozhatsz belőle. Hosszú frufruval nem igényel sok pepecselést és igazgatást: fésüld féloldalra és pajkosan kócold össze, ettől dúsabbnak fog látszani.

Állig érő bob fazon

Lehet kislányosan bájos, dögösen vagány és nőiesen drámai, mert szinte bármit egyszerűen kihozhatsz belőle. Hosszú frufruval nem igényel sok pepecselést és igazgatást: fésüld féloldalra és pajkosan kócold össze, ettől dúsabbnak fog látszani.

Dia

	Tincsesre szárított	Ugyanaz a bob fazon, mégis egész más a stílusa. Ehhez a tincses frizurához csak egy körömhegynyi waxra és az ujjaidra lesz szükséged. Lazán túrd át a hajad, majd a frufrud hajvégeit tekerd az ujjadra, ettől pimaszul kunkorodni fog.

Tincsesre szárított

Ugyanaz a bob fazon, mégis egész más a stílusa. Ehhez a tincses frizurához csak egy körömhegynyi waxra és az ujjaidra lesz szükséged. Lazán túrd át a hajad, majd a frufrud hajvégeit tekerd az ujjadra, ettől pimaszul kunkorodni fog.

Dia

	Elöl hosszú, hátul rövid	Ez a rövid frizurák közül a legnőiesebb fazon, ráadásul a fokozatossága miatt nem engedi, hogy a fejedre lapuljon a hajad. Arra is lehetőséget ad, hogy ezerféleképpen viseld, hiszen a frufru hosszúsága még a hullámokat is elbírja. Ám, ha nem csinálsz vele semmit, akkor is sikkes és nőies.

Elöl hosszú, hátul rövid

Ez a rövid frizurák közül a legnőiesebb fazon, ráadásul a fokozatossága miatt nem engedi, hogy a fejedre lapuljon a hajad. Arra is lehetőséget ad, hogy ezerféleképpen viseld, hiszen a frufru hosszúsága még a hullámokat is elbírja. Ám, ha nem csinálsz vele semmit, akkor is sikkes és nőies.

Dia

	Szélfútta hatás	Ugyanaz a rövid frizura, csak dögösebbre formázva. Könnyen elkészíthető, mégis különleges: szárítsd oldalirányban a hajad, majd waxos ujjakkal gereblyézd át az egészet, hogy tincses és kócos legyen.

Szélfútta hatás

Ugyanaz a rövid frizura, csak dögösebbre formázva. Könnyen elkészíthető, mégis különleges: szárítsd oldalirányban a hajad, majd waxos ujjakkal gereblyézd át az egészet, hogy tincses és kócos legyen.

Dia

 	Felnyírt bubi  	Nem kell borotvával felnyíratni a hajad, hogy felül dúsabbnak hasson, mert ugyanez rétegelt hajvágással is elérhető. Az arc irányába hosszabbodó bubi fazon tökéletes lehet számodra, ha nincs időd a vékony szálú tincseiddel vesződni. Ha körkefével megemeled a hajtöveket és úgy szárítod, a tömörségét sokáig megőrzi.

Felnyírt bubi

Nem kell borotvával felnyíratni a hajad, hogy felül dúsabbnak hasson, mert ugyanez rétegelt hajvágással is elérhető. Az arc irányába hosszabbodó bubi fazon tökéletes lehet számodra, ha nincs időd a vékony szálú tincseiddel vesződni. Ha körkefével megemeled a hajtöveket és úgy szárítod, a tömörségét sokáig megőrzi.

Dia

	Rövid, de nőies	Amennyiben nemcsak ritka, de töredezésre is hajlamos a hajad, érdemesebb rövidre vágatnod. Ezt a francia fazont már sok sztár választotta magának, nem véletlenül: könnyen kezelhető, nem igényel sok bíbelődést, mégis hihetetlenül nőies, mert kiemeli az arcot, és lágyságával megszelídíti a tekintetet.

Rövid, de nőies

Amennyiben nemcsak ritka, de töredezésre is hajlamos a hajad, érdemesebb rövidre vágatnod. Ezt a francia fazont már sok sztár választotta magának, nem véletlenül: könnyen kezelhető, nem igényel sok bíbelődést, mégis hihetetlenül nőies, mert kiemeli az arcot, és lágyságával megszelídíti a tekintetet.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: