Milyen sors vár gyermekedre? A nevéből kiderül
Az ezotéria szerint csemetéd neve meghatározza az életfeladatát is. Vajon be tudja-e teljesíteni?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nevek nemcsak egyszerű szavak, jelentőséggel bírnak a személyiséget illetően. Különösen kisgyermekkorban lényeges ez, ugyanis az ezotéria szerint a név alapján következtethetsz arra, mi minden vár a gyerkőcre élete során.

Szeretnéd tudni, hogy a csöppség, akit kilenc hónapig a szíved alatt hordoztál, milyen életfeladattal jött a világra? Akkor olvasd el a nevekhez fűződő jellemzésünket, és tudd meg, hogyan segítheted őt sorsa beteljesítésében!

Anna - Csupa báj

Ha a kislányod ezt a régi, héber eredetű nevet kapta, akkor sorsfeladata az, hogy elfogadja a saját nőiességét, méghozzá úgy, hogy egyúttal az érzelmi és lelki harmóniáját is megteremtse. Nagyon érzékeny, könnyen megbántódik, ezért olykor a felelősségvállalás is nehezére esik. Emiatt az élete során sokszor félelemben él, pedig sorsát csak úgy teljesítheti be, ha képes elfogadni a rá váró nehézségeket.

Boglárka - Felbecsülhetetlen ékkő

Ha a kislányodat Boglárkának hívják, sorsfeladata a biztonság és a stabilitás megteremtése az élet minden területén. Számára elengedhetetlen, hogy érezze környezete megbecsülését, mert csak így tud előrébb jutni, vagyis megvalósítani önmagát. A siker szintén kulcsfontosságú az életében, a nyilvános szereplés az éltető ereje.

Zsófia - Bölcsesség

Amennyiben gyermekednek a Zsófia nevet választottad, szó szerint bölccsé tetted. Az ilyen nevű lányok kifejezetten okosan állnak hozzá az élethez, sorsuk, hogy ne csak megtalálják, de ki is használják a lehetőségeiket. Az önkifejezés, a siker számukra mindennél fontosabb, minden apróságra figyelnek, mert nem bírják a kudarcot. Céltudatosságuk és óriási elszántságuk segítségével a kitűzött célokat egytől egyig megvalósítják, még akkor is, ha nem zajlik minden zökkenőmentesen.

Tökéletes játszósarok

A gyermekek csak úgy tudnak kiteljesedni, ha ehhez biztosított a megfelelő környezet számukra.

Balázs - Királyi

Ha a gyermeked a Balázs nevet viseli, életfeladata az, hogy másokat segítsen és támogasson. Pontosabban ebből adódóan az, hogy felismerje ezt a feladatát, ugyanis az emberek megérzik áldozatkészségét és segítő szándékát. Ugyan gyakran hiheti úgy élete során, hogy kihasználják jóhiszeműségét, muszáj, hogy megértse: ez a neki kirótt feladat. Különben fordul a kocka, és kerülhet olyan helyzetbe, amikor neki van szüksége másokra. Csak alkalmazkodóképességén múlik, hogy sikerül-e a sorsát beteljesíteni.

Benedek - Segítőkészség

A latin eredetű név áldottat jelent, így talán nem meglepő, hogy Benedek nevű kisfiad mások segítsége és támogatása miatt jött világra. Arra született, hogy különleges biztonságot adó kisugárzásával megsegítse a rászorulókat, mindezt teljesen önzetlenül. Álmodozó típus, aki akár a világot is szívesen megváltaná, csakhogy sorsa könnyedén átfordulhat a reménytelen illúziók kergetésébe. Neked kell őt segíteni abban, hogy a földön járjon, mert csak így tudja életfeladatát beteljesíteni.

Ingyenesen letölthető mesék
A mese észrevétlenül neveli a gyereket. Töltsd le ingyenesen a legszebb klasszikusokat, a Holle anyótól A kis gömböcig.

Vilmos - Erős akarat

Ha csemetédet Vilmosnak hívják, a hatalom és a tekintély megszerzése vezérli élete során. Folyton arra törekszik, hogy ő irányíthasson, ehhez pedig adott számára az erős akarat, melynek révén célt ér.

Fontos számára a biztonság is, az anyagi stabilitás érdekében szinte bármit képes véghezvinni. Az sem szegi kedvét, ha elsőre nem sikerül megvalósítania a elhatározásait, sőt, csak akkor tudja a sorsát beteljesíteni, ha nemcsak a sikerhez, de a kudarcokhoz is hozzászokik.

Ezt is szeretjük