Mi a párod horoszkópja? Ezért válik belőle a legjobb apa
Párod csillagjegye elárulja, milyen tulajdonsága teszi majd csodálatos apává.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyermek születésével nemcsak a nő válik anyává, hanem a férfiból is apa lesz. Ha kíváncsi vagy, hogy miként viselkedik majd apaként a párod, egyszerűen a csillagjegyéből is megtudhatod.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi mindent megadna a gyermekének, különösen azt, amiben neki esetleg nem volt része annak idején: mind az anyagiak, mind pedig tanácsok terén. Azért osztja meg a véleményét, mert szeretné, ha sikeres felnőtt válna a csemetéjéből. A Kos apák főleg a lányukkal szemben lehetnek szigorúak.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyű férfiak nyugodtak, éppen ezért a fegyelmezés nem az erősségük: olyan benyomást kelthetnek, mint akik hajlamosak bagatellizálni az egyes csínytevéseket. Ugyanakkor éppen ezért nem esnek abba a hibába, hogy túlzott elvárásokat támasszanak a gyermekük felé, valamint mindig lehet rájuk számítani.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek apukák szívesen felvállalják a kenyérkereső szerepét, ennek következményeként azonban kevesebbet tudnak foglalkozni a gyermekükkel. Olyankor viszont, amikor sikerül időt szakítaniuk rá, nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, és igyekeznek pótolni az elvesztett időt.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfiból remek apa válhat. Nyugodtan rábízhatod a főzést vagy a mosást, hiszen rendkívül házias: van érzéke hozzá, és szívesen is veszi ki a részét a ház körüli teendőkből. Kivételesen jószívű apaként viselkedhet, aki a világon bármit képes megtenni a családjáért, ezzel együtt a gyermekéért is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyű apa szigorúan megköveteli az igényességet a gyermekétől, azonban ő az, aki képes a végsőkig is kiállni mellette, és megvédeni, ha szükségét érzi. Minden cselekedetével arra törekszik, hogy a családjának a lehető legjobb élete legyen, ezért pedig nem sajnál semmilyen erőfeszítést.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyű férfi látszólag nem túl érzelmes apa, azonban ez csak a felszín. Még ha nyíltan nem is mutatja, belül nagyon is szereti a gyermekét, csupán ezt nem az öleléseivel, hanem a tetteiben mutatja ki. Ahogyan magától kizárólag a legjobb teljesítményt várja el, úgy az utóda felé is ezt az elvárást közvetíti.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg apa jól kezeli azokat a helyzeteket, amikor egy kérdéses szituációban igazságot kell tenni. A meghozott döntésétől eltántoríthatatlan, nem lehet megpuhítani, ezért következetes a büntetések tekintetében. Másrészről viszont olyan apuka is egyben, aki képes sok szeretet adni a gyermekének.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegyű apuka rendkívül erős, határozott jellemmel rendelkezik, aki kész tekintélyt parancsolni, ha fegyelmezésre kerülne a sor. Emellett azonban az is jellemzi, hogy nagyon szeret a családjával lenni, ezért aztán megragad minden lehetőséget arra, hogy velük tölthesse az időt.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfiak legbelül maguk is megmaradnak gyermeknek, és ez az énjük kihat az apai szerepükre is. Bár az éretlenség látszatát kelthetik, minden egyes mosoly, amelyet a csemetéjük arcára csalnak, nagyon is értékes. Ők azok, akik minden mókában benne vannak, könnyen rávehetőek a közös játékra.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegyű apuka elvárja a gyermekétől, hogy minden helyzetben, akár otthoni környezetben, akár mások előtt rendesen, illedelmesen viselkedjen. Számára fontosak a hagyományok, így könnyen lehet, hogy az utódotok nevelése során a szülei által is vallott és alkalmazott elveket követi majd.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi szigorú és megingathatatlan apuka, akinek a szavát nem lehet megkérdőjelezni. A családban ő hozza meg a végső döntéseket, vállalja az irányító szerepét, ami által az és úgy történik, ahogyan ő akarja. Ugyanakkor mindig kapható arra is, hogy a csemetéjével minőségi időt töltsön.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak apukák éppen a Szűz jegyűek szöges ellentétei, ami az érzelmek kimutatását illeti: ők ugyanis nyíltan kifejezik, hogyan éreznek, legyenek az adott pillanatban akár csalódottak, akár büszkék a gyermekükre. Ők maguk hajlamosak a csendességre, de utódaikat nem tiltják a barátaiktól, sőt, bátorítják is őket a társas aktivitásokra.

Ezt is szeretjük