Mikor született a gyerek?
Ez lesz élete legboldogabb időszaka
A hőn áhított boldogság minden embernek máskor jön el. Vajon a te kicsid mikor részesülhet benne?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden ember törekszik az önfeledt boldogságra, ám azt sem árt leszögezni, hogy azt mindenki másban találja meg. A szerencsésebbek életük több szakaszában is tapasztalhatják ezt az érzést, néhányunknak azonban igencsak meg kell küzdeni minden egyes felhőtlen pillanatért.

Nincs ez másként kicsiddel sem, akinek leginkább örömteli időszakait születésének napja is meghatározza. Megtudhatod azt is, hogy vajon karrierjében vagy családi életében, netán más területen találja-e meg az igazi boldogságot

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nem túl nagyravágyó, mégis a különböző területeken elért sikerei teszik igazán boldoggá a Kos jegyében született gyermekedet. Élete első örömteli időszakát iskolás évei alatt éli meg, amikor is belekóstol a sikerbe, igazi kiteljesedése azonban első, hőn áhított munkahelyének megszerzésekor következik be. Ezután pedig rájön, hogy a család mellett a karrierjében elért eredményei jelentik számára a boldogságot.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nem szeret gyereknek lenni, mivel úgy érzi, hogy kora miatt nem kaphat meg mindent, amit szeretne a Bika jegyében született kicsid. A legboldogabb időszak számára éppen ezért függetlenségének elérése lesz, amikortól anyagi és erkölcsi önállóságát egyaránt kiélvezheti. A csalódások elkerülése végett azonban célravezető lehet, ha a felnőtté válás kapujában ellátod néhány hasznos tanáccsal.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Rengeteg boldog pillanata lesz gyermekednek, hiszen az Ikrek csillagkép szülöttei személyiségükből és tehetségükből fakadóan nap mint nap megélhetik az igazi öröm érzését. Kicsid művészi vénája révén alkotásaiban találja meg az önkiteljesülést, így a boldogság egész életét végigkíséri, hiszen minden egyes befejezett munkája ezt a különleges állapotot váltja ki belőle.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nem annyira a karrier, hanem sokkal inkább a család jelenti az élet értelmét a Rák jegyében született kicsidnek, így élete legboldogabb időszakait gyermeke vagy gyermekei születésekor éli meg. Számára a szülővé válás nem csupán egy kötelezettségekkel és felelősséggel teli szerep, hanem a valódi kiteljesedés megtalálása - ez pedig csemetéi pozitív visszajelzései során egyre inkább megerősödik benne.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Mindent megtesz sikerei érdekében az Oroszlán jegyében született lurkód. A rengeteg munka és a kitartó tanulás hamar meg is hozza gyümölcsét, így az első, valóban komoly és nagy tekintéllyel járó pozíció elnyerésekor kicsid élete legpozitívabb időszakát éli majd meg. Ám beállítottságából adódóan az örömből és elégedettségből élete későbbi szakaszaiban is kijut neki.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyében napvilágot látott gyerekek számára a mély érzelmek megélése jelenti az igazi boldogságot, így kicsid első szerelme alkalmával, majd a nagy ő megtalálásakor érzi a tökéletes megelégedettséget - bár szerencsére élete során mindvégig szeretet és vidámság kíséri. Mindez a házasságkötése napján teljesedik ki igazán, amikortól is valóban úgy érzi majd, hogy ő a legboldogabb ember a világon.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szakmai sikerei és a munkahelyén elért eredményei tüzelik majd fel leginkább Mérleg gyermekedet, hiszen a jegy szülöttei igazi karrieristának számítanak, persze a szó pozitív értelmében. Mivel emellett a magánéletében a harmónia megteremtésére törekszik, szinte biztosra vehető az is, hogy emberi kapcsolatai kölcsönösek és kiegyensúlyozottak lesznek, tovább táplálva a Mérleg boldogságát.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az égiek soha nem lankadó érdeklődéssel áldották meg a Skorpió jegyében született gyermekedet, aminek köszönhetően sok vidám és érzelmekkel teli pillanatban lesz része, ám a legnagyobb boldogságot belső egyensúlyának, illetve élete párjának megtalálásakor tapasztalja majd meg. Mindezt pedig már csak első gyermekének megérkezése fokozhatja tovább.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A család és a szakmai sikerek közötti harmónia kialakítása vezérli a Nyilas jegyében született gyermekedet. Tény, hogy nem lesz túlságosan könnyű megteremteni ezt az állapotot, ám megéri erőfeszítéseket tennie, hiszen az arany középút megtalálása után élete igazán kiegyensúlyozottá válik - és amint megtalálja a helyét, a világ legboldogabb emberének érzi majd magát.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Félig gyerekként, ám valamelyest már felnőtt fejjel éli meg az igazi boldogságot a Bak jegyében született csemetéd, hiszen ebben az időszakban még nagyobb felelősség vállalása nélkül, ám egyre szélesebb keretek között élheti életét. Ez a néhány gondtalan, új ismeretekkel, sok-sok baráttal, bulizással teli év lesz élete legboldogabb időszaka, amikor is már nem kezelik kisgyermekként, de mások sem függnek tőle.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Sok örömteli pillanatban lesz része a Vízöntő jegyében született gyermekednek, ám a valódi megelégedettség csak néhány alkalommal köszönt majd rá. Legboldogabbnak csemetéje születésekor, valamint a hosszú időn át tervezgetett és kitartó munka eredményeként létrehozott vállalkozásának első sikerei láttán érzi magát. További pozitívum, hogy ez a két esemény körülbelül azonos időszakban következik be.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Mivel a bohémségre és a dramatizálásra egyaránt hajlama van, nehezen találja helyét a világban Halak jegyű gyermeked, ami élete első éveiben sok bonyodalmat, olykor pedig komoly harcokat is jelent. Saját korlátait túllépve azonban kicsid hamarosan rájön, hogy számára a valódi boldogságot a harmónia és a nyugalom jelenti. Ezen feltételek megteremtését követően pedig az igaz szerelem is rátalál, és addig még sosem tapasztalt boldogságban lesz része.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük