Mi a gyerek neve?
Ezzel az életfeladattal jött a bolygóra
Talán azt gondolod, te adtál nevet a gyereknek, ám neki is volt beleszólása - még a születése előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotéria szerint a leszületni készülő lélek megtervezi földi pályafutását - meghozza a döntését egyebek közt arról, hogy pontosan hová, kikhez is érkezzen meg.

Érzések, gondolatok, álmok formájában még kommunikálni is képes leendő szüleivel, így azok akarva-akaratlan olyan nevet adnak neki, ami rezgés szempontjából kompatibilis a gyerek személyiségével, ennek megfelelően pedig a céljával is. Ugyanez fordítva is igaz, azaz a keresztnév árulkodik arról, hogy mi végre jött a gyerek erre a bolygóra. Íme, néhány a legnépszerűbb júniusi keresztnevek közül.

Fatime - Csecsemőjét elválasztó

Fatime nevű kislányod küldetése többrétű, ám első helyen az anyaság áll. Mindennek valószínűleg már most is jelét adja: szívesen babázik, és kitűnően megtalálja a közös hangot a nála kisebb gyerekekkel. Könnyen lehet, hogy viszonylag korán alapít családot, ám bárhogy is alakuljon az élete, szinte biztos, hogy egynél több csemetéje lesz - neve jelentésében az elválasztás újabb kis jövevény vagy jövevények érkezésére utal.

Mivel kitűnően sáfárkodik az energiáival, a szülői teendők ellátása mellett képes lesz megőrizni nőiességét is. Elképzelhető, hogy leginkább a család motorjaként tud majd működni, ám az sem kizárt, hogy a fentieken túl a hivatásához is hű marad - különösen, ha olyan pályát választ, ahol gondoskodó természetét kiélheti.

Alida - Fenséges

Csemetéd uralkodni érkezett a Földre - mégpedig a szó legnemesebb értelmében. A karma mesterei az olyan tulajdonságok mellett, mint a gyors helyzetfelismerő képesség és az elemző gondolkodásmód, egyfajta vezetői vénával is megajándékozták. Így nemcsak azt tudja, hogy mely esetben mi a teendő, hanem a körülötte lévőket is maga mellé tudja állítani - irányításával pedig garantáltan sikerül felülkerekedniük az adott problémán.

Gondot jelenthet viszont, hogy gyermeked a magánéletben is hajlamos rendre magához ragadni a kezdeményezést, illetve fenntartani magának a döntés jogát - amit a másik fél egy idő után nehezen élheti meg. Ezt megelőzendő más kiskorában erősítsd a női oldalát, amely olyan minőségekért felelős, mint az elfogadás, a megértés, a kompromisszumkészség.

Mesék és színezők
A mesék és a színezők, túl azon, hogy elfoglalja magát velük a gyerek, segítenek a feszültség levezetésében is. Kattins ide, és mindkettőből ingyenesen letölthetsz jó pár darabot.

Gréta - Margaréta

Kislányod küldetése, hogy - akár egy kedves virág - örömöt csempésszen szűkebb és tágabb környezete életébe. A karma mesterei az ehhez szükséges külső és belső tulajdonságokkal egyaránt felruházták: túl azon, hogy megjelenését tekintve lényegesen jobb adottságokkal rendelkezik, mint az átlag, rendkívül empatikus is, miközben valósággal sugározza magából a szeretetet.

Mindemellett kellő racionalitással és nem utolsósorban kitartással rendelkezik ahhoz, hogy a hétköznapi akadályok előtt se torpanjon meg, így a hivatásában is sikert sikerre halmoz majd. Különösen jól boldogulhat gazdasági-pénzügyi-kereskedelmi területen.

Az ideális játszósarok

Bármilyen feladattal érkezett is gyermeked a Földre, a legfontosabb fejlesztő tevékenység számára is a játék. Videónk segítségével megteremtheted számára az ehhez szükséges feltételeket.

Arnold - Sas

Kisfiad nagykorára éppoly tiszteletre méltó és tekintélyt parancsoló lesz, mint a nevét adó sasmadár. Minden helyzetben tudja, hogy mi a teendő, és állhatosságának köszönhetően képes is rá, hogy az elméletet a gyakorlatba ültetve véghez is vigye azt.

A fentiek fényében viszonylag korán irányító pozícióba kerülhet, innentől pedig egyenes út vezet majd egyre feljebb és feljebb.

Karmikus feladatának megfelelően előmenetelében nem az öncélúság vezérli - arra törekszik, hogy szavaival és tetteivel ne csak a saját, hanem környezete életét is teljesebbé és boldogabbá tegye. Gondot legfeljebb az okozhat, hogy nem mindig képes megtalálni a hangot másokkal - érdemes tehát fejlesztened benne a kommunikációs és kapcsolatteremtő készséget.

Vid - Erdőből származó

Vid nevű kisfiad azért született le a Földre, hogy - összhangban élve a természettel - másokat is a körülöttük lévő valamennyi létező, azaz az emberek, az állatok és a növények szeretetére és tiszteletére ösztönözzön.

Már kicsiként érzi, hogy az ember csak lehet jóban önmagával, ha a környezetével is kiegyensúlyozott a viszonya. Valószínűleg már most vonzza az erdők-mezők világa, és persze próbálja elérni nálad, hogy otthon is lehessen valamilyen házi kedvence. Ha teheted, ne tagadd meg ezt a kérését, hiszen az első lépést jelentheti karmikus feladata megvalósításának útján.

A fentiek fényében leginkább olyan pályán lehet sikeres, amely a természettel kapcsolatos - állatorvos éppúgy válhat belőle, mint erdő- vagy agrármérnök, de az is elképzelhető, hogy a hasonló területen végzett kétkezi munka jelenti majd számára a kiteljesedést.

Pál - Kistermetű férfi

Ne tévesszen meg a keresztnév jelentése - az sokkal inkább a gyerkőc visszafogottságára és szerénységére utal, mint testméreteire. Pál nevű kisfiad feladata ugyanis az, hogy megmutassa szűkebb és tágabb környezetének: tisztességesen is boldogulhat valaki az életben - esetenként még jobban is, mint azok, akik finoman szólva nem válogatják meg az eszközeiket.

Csemetéd fő fegyverténye a következetesség és a kitartás, ám azokat oly módon bontakoztatja ki, hogy ne csak az ő, hanem a körülötte lévők érdekeit is szolgálják. Bármilyen pályát is választ majd, szinte biztosra vehető, hogy nem vall kudarcot - sőt, nagyon is sokra viszi, mégpedig anélkül, hogy emiatt emberi kapcsolatai sérülnének.

OLVASD EL EZT IS!

kiskutya
  • sors
  • kisgyerek

Mi a gyerek neve?

gyerek malac
  • sors
  • kisgyerek

Mi a gyerek neve?

Ezt is szeretjük