10 mesés gyerekszoba, amit imádnak a kicsik: igazán kreatív megoldások

A szülők hihetetlen fantáziavilágot varázsoltak a gyerekszobákba.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekszoba nagyon fontos része a lakásnak, hiszen ez az a helyiség, ahol a gyerkőcök a legtöbb időt töltik, itt tanulnak, alszanak, és persze játszanak, így nem mindegy, hogy milyen hangulatot teremtünk számukra.

A gyerekeknek nagyon fontos, hogy a saját szobájukban otthon érezhessék magukat, ez az ő birodalmuk, amit kedvük szerint alakíthatnak. Ráadásul, ha a gyerkőc szereti a szobáját, az még a tanulásban is motiválhatja.

Mesés gyerekszobák

Az egyik slágertéma a mai napig a dzsungelt idéző gyerekszoba. Nincs olyan gyerkőc, aki ne rajongana az állatokért, legyen szó dinókról, édes kiscicákról vagy akár vadon élő állatokról. A kiegészítőkkel - legyen szó szőnyegről, függönyről, ágyneműről vagy pár plüssről - bátran fel lehet dobni a gyermekszobát, miközben a természetközeli dizájn, a natúr színek is megjelennek a szobában. Ahogy az állatkás minták és természetes színek, úgy a színes fantáziavilág is könnyen megjeleníthető pasztellszínekkel és szebbnél szebb kiegészítőkkel.

Ezek a szülők olyan mesés gyerekszobákat rittyentettek a gyerkőcöknek, hogy akár még mi, felnőttek is szívesen laknánk benne. Inspirálódj képeinkből!

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük