Melyik napon született a gyerek?
Ez a legszerethetőbb tulajdonsága
Tudd meg, miért kedvelik leginkább a körülötte lévők!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy a gyerekek már önmagukban is szeretetre méltók, vannak bizonyos tulajdonságaik, amelyek révén még inkább ellágyítják a környezetüket. Az ezotéria szerint bizonyos személyiségvonások kifejezetten jellemzőek egy-egy adott nap szülöttjeire. Nézd meg, a te gyerkőcöd melyik tulajdonságáért zabálnivaló!

Ha hétfőn született

Ha a gyermeked a hét kezdőnapján látta meg a napvilágot, akkor szerencséd van, ugyanis egy olyan személyiségről van szó, aki harmóniában van önmagával és a környezetével is, ennek köszönhetően pedig mindenkivel megtalálja a közös hangot. Jó kedélyének és szívélyességének hála a problémákat is gyorsan és hatékonyan kezeli, mindig a legtökéletesebb megoldást keresve, ami nemcsak neki, de az érintettek számára is a legjobb megoldást jelenti.

Ha kedden született

A kedden született csemeték legbájosabb vonása, hogy szüntelenül pulzálnak, energikusak, és mindennek a pozitív oldalát nézik. Emiatt, ha fel is merül valamilyen akadály vagy nehézség, könnyedén képesek rajta túllépni. Határozott kiállásuk már egészen korán felfedezhető - bár kisebb korban könnyű összetéveszteni a makacssággal és hisztivel. Ha valamit elhatároznak, azt tűzön-vízen keresztülviszik - eszükben sincs meghátrálni, ha a siker nem hullik rögtön az ölükbe.

Ha szerdán született

Nincs még egy annyira jó kommunikációs készséggel megáldott gyerek, mint az, aki a szerdai napon született. Már-már egy diplomata veszett el benne, minden helyzetből könnyedén ki tudja magát dumálni, de ami a legfontosabb, hogy mindezt olyan bájosan, egyszersmind meggyőzően teszi, hogy szavaira mindenki odafigyel. Ha valamilyen nehézségbe ütközik, nem ijed meg, magabiztos fellépéssel néz farkasszemet a kihívásokkal, ám közben odafigyel másokra is, ugyanis nagyon empatikus típus.

Ha csütörtökön született

A csütörtöki lurkó legszeretnivalóbb tulajdonsága az intelligenciája. Hihetetlenül kíváncsi természete akár zavaró is lehetne, de kétszer ugyanazt sosem kérdezi meg, mert rendkívüli emlékezőképességgel rendelkezik. Gyakorlatiasságának és racionalizmusának köszönhetően pillanatok alatt felismeri a kiutat minden nehezebb helyzetből - igazi kis zseniről van szó. Mindez ráadásul párosul egy olyan meggyőzőképességgel, aminek lehetetlen ellenállni.

Ha pénteken született

Ha a gyerkőcöd a hét utolsó munkanapján látta meg a napvilágot, akkor a legszerethetőbb tulajdonsága a mások iránti empátiája és segítőkészsége. Ő az, aki legszívesebben minden kóbor állatot hazahordana, de ugyanígy törődik mindenki mással is a környezetében. Szerencsére személyiségének ehhez a vonásához még egyfajta állandó reménykedés és optimizmus is párosul, ami segít neki abban, hogy a legrosszabb helyzetből is a lehető legjobbat hozza ki.

Ha szombaton született

Egészen egyedi és különleges gondolkodásmódja az, ami a szombaton született csemetédet különlegessé teszi. Olyan kreativitással és világszemlélettel rendelkezik, amit mindenki megirigyelhetne. Szerencsére nem fél az újdonságoktól sem, ösztönös megérzése és eredeti gondolkodása mindig kisegíti a szorult helyzetből és a reménytelennek tűnő szituációkból - méghozzá mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb veszteség érje.

Ha vasárnap született

Kissé ellentmondásos módon a józansága és a gyakorlati érzéke az, ami a vasárnapi gyerkőcödet igazán szerethetővé teszi. Észérvekkel bármelyik felnőttet meggyőzi a maga igazáról, ráadásul mindezt olyan tisztasággal és őszinteséggel teszi, hogy lehetetlen haragudni rá. Jó helyzetfelismerő képességének és eredeti látásmódjának köszönhetően mindig mások előtt járj egy lépéssel. A fentieken túl nagy adag higgadtsággal is megajándékozták az égiek, így nem esik kétségbe egy-egy váratlan probléma esetén sem.

Te melyik tulajdonságát szereted a legjobban a gyerkőcödnek?

OLVASD EL EZT IS!

szin lead
  • kisgyerek
  • gyereknevelés

Mi a gyerek kedvenc színe?

Ezt is szeretjük