Igen, ez mind normális a szülés után: retusálatlan fotókon mutatják meg az anyák testüket
Nyolc édesanya, aki nem kelt illúziókat: így is kinézhet a test szülés után.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a babavárás minden kismama számára hatalmas boldogságot jelent, ez az az időszak, amikor felüti a fejét a nyugtalanság is. Sok leendő édesanya aggódik azon, hogy a picivel minden a lehető legnagyobb rendben legyen, és olyan kérdések cikáznak a fejükben, hogy vajon tényleg fájdalmas lesz-e a szülés, menni fog-e a szoptatás, és persze az ezt követő időszak is rengeteg kérdést tartogat számukra. 

Minden frissen szült édesanyát máshogy érint a test megváltozásának kérdése. Míg egyesek olyan szerencsés genetikával lettek megáldva, hogy szinte azonnal visszanyerik szülés utáni alakjukat, addig a többségnek nincs ekkora mázlija, és még hosszú ideig harcolhatnak a pluszkilókkal, a megereszkedett bőrrel, a terhesség során kialakult striákkal, megváltozott önképükkel és megcsappant önbizalmukkal.

8 nő, aki megmutatta szülés utáni testét

Bárhogy is van, a női test csodálatos, hiszen kilenc hónapig egy új élet fejlődött benne, ez volt otthona és védelmezője annak a pici lénynek, aki most a szülők karjában szuszog. Sok nő mindent megadna azért, hogy szülés utáni teste legyen, és nagyon szerencsések azok, akik édesanyákká válhatnak.

Így van ezzel az a nyolc nő is, aki nem akart hamis illúziót kelteni a szülés utáni testükkel kapcsolatban, és bátran megmutatták megváltozott alakjukat. 

Borító-és ajánlóképek: Instagram

Ezt is szeretjük