Irtó cuki képeket mutattak az apukák: így megváltoztak, miután kislányuk szépségszalonjában jártak
Még a legkeményebb férfiak sem tudtak ellenállni kislányuk szépítő kezeinek.

apa-lánya-szépség-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A lányos szülők jól tudják, hogy a legtöbb kis hercegnő már egészen fiatalon elkezd érdeklődni a csajos dolgok iránt. Gyakran felpróbálják anyukájuk magas sarkú cipőit, imádják, ha szép ruhában és loknis hajjal jelenhetnek meg valahol, és a sminkekkel is órákig el tudnak játszani.

Vannak olyan kislányok, akik először csak a babáikon próbálgatják az arcfestés trükkjeit, de később szükségük van új modellekre - ezáltal pedig gyakran az apukákra esik a választás. Ők pedig türelemmel viselik a szépítőkúrát, hiszen bármit megtennének kislányuk boldogságáért.

Aranyos képeken a megszépült apukák

A lányok és apák szépítkezése nemcsak amiatt fontos, hogy a gyerek jól érezze magát, és kiélhesse kreatív oldalát, hanem együtt töltött, minőségi időt adhat, ami később nagy hatással lehet a fejlődésére is. Lina Nielsen, a Wake Forest Egyetem oktatási és serdülőkori pszichológusprofesszora tanulmányában leírta, hogy a nők felnőttkori lelki egészségét és stresszkezelési módjait nagyban meghatározza, milyen kapcsolatuk volt gyermekkorban az édesapjukkal. A vizsgálat szerint azoknak a fiatal nőknek, akiknek ez nem volt jó, a normálnál alacsonyabb volt a kortizolszintjük, így érzékenyebbé és reaktívabbá válhattak stresszes helyzetekben. Szülőként semmiképp nem érdemes elutasítani a házi szépségszalon lehetőségét, hiszen ez nemcsak jó móka, hanem kapcsolatépítés is.

(Képek forrása: Twitter, Instagram, Facebook)

Ezt is szeretjük