Praktikus babakocsik körképe 55 ezer forint alatt: a buszlépcsőknél is jó szolgálatot tesznek
Nem nehéz, de strapabíró, kényelmes darabok.

babakocsi-vasarlas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha baba érkezik, az egyik fontos kellék, amit be szokás szerezni, a babakocsi, de nagyon nem mindegy, milyet vesz az ember.

Gyermeke válogatja, ki meddig ül nyugodtan a kocsiban, ergo, meddig lesz kihasználva a tolható ülőalkalmatosság. Ezért érdemesebb lehet a 100 ezres vagy afeletti babakocsikat elfelejteni. Annál is inkább, mert ha már nem kell, a rossz útviszonyok miatt rongálódott kerekével sokkal kevesebbért lehet majd eladni a babakocsit használtan.

További lényeges szempont a súly is. A nagyobb babakocsikkal, hiába gyönyörűek, nagyon ráfaraghatunk. Ember legyen ugyanis a talpán, aki városi közlekedésre, buszozásra, villamosozásra adja a fejét, lépcsőzik, és rámpákon evickél felfelé a gyerekkel és megannyi dologgal megpakolt babakocsival - különösen egyedül. Ha alaposan körülnéz az ember, találhat praktikus, könnyű babakocsikat, melyekkel százszor könnyebb lehet a közlekedés az oly gyakran elmaradó segítség nélkül is.

Babakocsik 4 és fél kilótól, 16 ezer forinttól

Olyan babakocsit is találtunk, mely csupán 4,4 kg-os. Ezzel indítjuk következő listánk, majd további könnyű babakocsikat mutatunk árakkal és lelőhelyekkel, 16-55 ezer forint között, képenként emelkedő súllyal.

Ezt is szeretjük