Praktikus babakocsik körképe 55 ezer forint alatt: a buszlépcsőknél is jó szolgálatot tesznek

Nem nehéz, de strapabíró, kényelmes darabok.

babakocsi-vasarlas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha baba érkezik, az egyik fontos kellék, amit be szokás szerezni, a babakocsi, de nagyon nem mindegy, milyet vesz az ember.

Gyermeke válogatja, ki meddig ül nyugodtan a kocsiban, ergo, meddig lesz kihasználva a tolható ülőalkalmatosság. Ezért érdemesebb lehet a 100 ezres vagy afeletti babakocsikat elfelejteni. Annál is inkább, mert ha már nem kell, a rossz útviszonyok miatt rongálódott kerekével sokkal kevesebbért lehet majd eladni a babakocsit használtan.

További lényeges szempont a súly is. A nagyobb babakocsikkal, hiába gyönyörűek, nagyon ráfaraghatunk. Ember legyen ugyanis a talpán, aki városi közlekedésre, buszozásra, villamosozásra adja a fejét, lépcsőzik, és rámpákon evickél felfelé a gyerekkel és megannyi dologgal megpakolt babakocsival - különösen egyedül. Ha alaposan körülnéz az ember, találhat praktikus, könnyű babakocsikat, melyekkel százszor könnyebb lehet a közlekedés az oly gyakran elmaradó segítség nélkül is.

Babakocsik 4 és fél kilótól, 16 ezer forinttól

Olyan babakocsit is találtunk, mely csupán 4,4 kg-os. Ezzel indítjuk következő listánk, majd további könnyű babakocsikat mutatunk árakkal és lelőhelyekkel, 16-55 ezer forint között, képenként emelkedő súllyal.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük