Szívszorító levelet írt anyukájának a Mennyországba: a kislány valakitől választ is kapott

A pici lány anyukája 2018 decemberében hunyt el.

A kislány levele a Mennyországba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anyák napján, ha van módunk köszönteni édesanyánkat, nagyon szerencsés embernek mondhatjuk magunkat. Akkor is, ha, bár mára csak az emléke maradt, sokáig volt módunk megtenni ezt. Van, aki nem ilyen szerencsés, sajnos sok kisgyerekkel történik meg a tragédia, hogy korán elveszíti anyukáját.

Így történt a kis Ella Kilmarnockkal is, aki most négyéves. Decemberben, agytumorban hunyt el az édesanyja. Az első, a szörnyű veszteség után elkövetkező anyák napjára különleges ötlete támadt.

Levél a Mennyországba

Ella papírt ragadott, és filceket, hogy egy szépen megrajzolt kártyát készítsen anyukája számára ajándékba. Aranyos, minionos üdvözlőkártyát rajzolt ezzel a mókás felirattal: egy vagy a minionból, Anya!

Az Ella készítette kártya.
Az Ella készítette kártya.

Úgy képzelte, ha postára adja azt, a levél célba érhet, és felköszöntheti édesanyját a Mennyországban.

A megcímzett boríték.
A megcímzett boríték.

Anyának a Mennyországba, boldog anyák napját. Szeretlek. Ella x. - címezte a levelet, koránál fogva minden bizonnyal felnőtt segítséggel. Nem telt bele több, csak két nap, a családot meglepetés érte: válasz érkezett.

A választ Ella édesanyja nevében írta egy postai alkalmazott a Royal Mail postaszolgálatnál. A feladó érthetően meghatódott a kislány levele láttán, és jó szándéktól vezérelve elhatározta, megpróbál neki örömet okozni a válaszküldeménnyel. Soraiban ez állt:

Gyönyörű Ellámnak.

Köszönöm a csodaszép anyák napi kártyát. Te is egy vagy a minionból számomra, és nagyon-nagyon szeretlek. Milliószor, milliárdszor, trilliószor szeretlek! Okos és nagyon különleges nagylány leszel, ha felnősz. Büszke vagyok rád. Akkor is, ha a Mennyben vagyok, mindennap vigyázok rád.

Sok ölelés és puszi, Anya. XXX

Ella elhunyt édesanyja, és jobbra a válaszlevél, ami a kislányhoz érkezett.
Ella elhunyt édesanyja, és jobbra a válaszlevél, ami a kislányhoz érkezett.

Elképzelhetjük, hogy ragyogott a kislány szeme, amikor elolvasta a Mennyországból érkezett levelet. Nemcsak ő, de nagynénje és apukája is megosztotta a neten örömteli érzéseit a kapott sorok kapcsán. Apukája köszönetet mondott a jólelkű, ismeretlen postai dolgozónak is, aki válaszlevelet küldött Ellának.

Ezrek szívébe markolt a kislány története, könnyeket csalva a szemekbe. Egy kislány a Mennyországba írt elvesztett édesanyjának, és olyan sorokat kapott vissza egy jótét lélek tollából, melyek boldoggá tették őt az első egyedül megélt anyák napján. Szívmelengető, megható ez az igaz történet.

Anyák napi idézetek

Hét szép anyák napi idézetet mutatunk, melyekkel örömet lehet szerezni az anyáknak, illetve meg lehet emlékezni az anyaság csodájáról, ezen a különleges napon.

7 szívhez szóló idézet anyákról, anyáknak

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük