Vicces fotókon a karanténban fogant gyermekek bababejelentése: mutatjuk a kedvenceinket

A gyerekvállalási kedv nem lankad, ezt az alábbi vicces fotók is bizonyítják.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokat lehetett hallani és olvasni arról, hogy a pandémia, illetve a bezártság miatt nő majd a gyerekvállalási kedv. Ezt az adatok is bizonyítják: az UNICEF jelentése szerint világszerte nagyjából 116 millió csecsemő születik majd a COVID árnyékában. Magyarországon a KSH adatai alapján 2020 júniusában 8,2%-kal volt magasabb ez az arány az egy évvel korábbinál, ez 7679 csecsemőt - 583 újszülöttel többet - jelent.


Amíg a többség ezt a nehéz időszakot folyamatos aggodalomban és bizonytalanságban tölti, addig akadnak olyanok, akik a körülmények ellenére is próbálják pozitívan és humorosan kezelni az adott helyzetet.

Vicces bababejelentések a karantén alatt

Így volt ezzel az a tíz pár is, akik vicces módját választották annak, hogy bejelentsék a karanténbabák érkezését. A legjobbakból szemezgettünk.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: BoredPanda

Ezt is szeretjük