Zseniális és vicces fotók szülőktől, akik karanténba kerültek a gyerekekkel

Így telnek a mindennapok. Ki lenne a helyükben?

cover2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valljuk be, a karantén alatt sok családban mennek egymás idegeire. Ember legyen a talpán, aki a bezártság, a felgyülemlett feladatok, a háztartás és a gyerekek tanítása mellett a nap végén még őszintén tud mosolyogni.

Míg egyesek könnyebben átvészelik a bezártság okozta nehézségeket, és kialakítottak egy viszonylag jól működő rendszert, addig vannak, akik legszívesebben világgá futnának, vagy legalábbis elbújnának, hogy egy darabig senki se találja meg őket.

Amikor már csak kínjában nevet az ember

Vannak azok a szülők, akik próbálják a bezártságból a legjobbat kihozni, és kreatív, vicces ötletekkel előrukkolni a saját maguk és mások szórakoztatására, míg mások citromba harapott arccal próbálják átvészelni ezt a mindenki számára nehéz időszakot.

Képes összeállításunkban olyan szülőket mutatunk, akik zseniálisan állnak hozzá a karantén kérdéséhez, és ötletes, vicces vagy éppen meghökkentő fotóikkal mosolyt csalnak sorstársaik arcára.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Bored Panda

Ezt is szeretjük