Így a gyerekek is várni fogják az iskolakezdést
Kedvcsináló ötletek!
Csinálj kedvet a tanuláshoz, hogy örömmel menjenek a gyerekek a suliba! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az FTC és az ARS UNA együttműködésének köszönhetően zöld-fehér lehet az új iskolaév! Megannyi világhírű csapat után a kis ferencvárosi szurkolók is hozzájuthatnak zöld-fehér tanszerekhez.

Iskolakezdés a Fradival

A Ferencvárosi Torna Club, valamint az ARS UNA cég együttműködésének köszönhetően a ferencvárosi klub több olyan termékkel is előállt a napokban, amelyek nélkülözhetetlenek az iskolakezdéshez. Ferencvárosi színekben pompázó dossziékat, füzeteket, füzetcímkét, tollat, hátizsákot, oldaltáskát, pénztárcát, tornazsákot, de még uzsonnásdobozt is lehet kapni a Fradi Shopban, valamint az ARS UNA-nak köszönhetően szinte az összes magyarországi kereskedelmi hálózatban.

A Femina.hu részére az ARS UNA tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Perlaki Attila adott betekintést a cég és az FTC közötti együttműködés részleteibe.

- Két évvel ezelőtt az ARS UNA már több nagy neves focicsapat licencét megszerezte - mondta Perlaki Attila. - Ekkor került arra sor, hogy a legpatinásabb magyarországi klubbal, a Ferencvárossal is együttműködhessünk. Rövid időn belül sikerült megállapodnunk, és a közös munka eredménye már látható a piacon. Úgy vélem, hogy egy nagyon tetszetős és jó minőségű iskolai termékkínálatot sikerült összehoznunk.

Támogasd a gyerekek kedvenc csapatát

Az ARS UNA azon termékek után, amiket nem a Fradi Shopban adnak el, jutalékot fizet a Ferencvárosnak. Ennek értelmében szurkolóik a Ferencváros hivatalos termékeit megvásárolva a klubot támogatják.

- A polcokon a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United ajándéktárgyai mellett ott lesznek a Fradi termékei is - folytatta a cég tulajdonosa. - Több FTC-terméket is forgalmazunk a papírárutól a textíliáig, amelyek megtalálhatóak majdnem az összes magyarországi kereskedelmi hálózatban, így például a Tesco, az Auchan, a Metro, a Müller, az Office Depot, valamint a Pirex áruházaiban is.

- A jövőben az Ars Una a szortiment bővítést tervezi, ami azt jelenti, hogy még több termékfajta lesz megtalálható a kereskedelemben - tette hozzá Perlaki Attila.

A tulajdonos azt is elárulta, hogy már most óriási az érdeklődés a kereskedők részéről, így minden bizonnyal a kereskedői kör is bővülni fog a ferencvárosi termékeket illetően.

Ezt is szeretjük