Így élnek az ikrek a pocakban: 8 szívmelengető ultrahangképet mutatunk

A következő ultrahangképeken te is meghatódsz.

Ikrek ultrahang
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki gyerekkorában olvasta A két Lottit, valószínűleg vágyott rá, hogy neki is legyen egy ikertestvére, aki - ha egypetéjűek - pontosan úgy néz ki, mint ő, akivel megoszthatja örömét-bánatát, akivel jobban ismerik egymást, mint bárkivel a világban, hiszen kapcsolatuk már az anyaméhben elkezdődött.

Mégis, amikor az első ultrahangon kiderül az ikerterhesség, a legtöbb édesanya örömébe vegyül némi aggodalom, hiszen sokkal nagyobb feladat két egykorú babát szoptatni, gondozni, ruházni. És persze felnevelni.

Ikrek az ultrahangon

Ilyenkor érdemes arra gondolni, milyen varázslatos, hogy odabent az anyaméhben nemcsak egy, hanem két szív is dobban, hogy az ikrek nem is tudják, milyen az, ha valakinek nincs testvére, hiszen fogantatásuk pillanata óta szoros kötelék fűzi őket egy önmagukhoz sokszor a megszólalásig hasonlító emberkéhez. Mindezt jól szemléltetik a következő ultrahangfelvételek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük