Ingyen próbálhattok ki 20 téli sportot hétvégén - 4 másik programot is mutatunk
Négy másik szuper hétvégi program is vár benneteket!

korcsolya-csalad-korcsolyazik
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jégtánc, kutyaszánhajtás, snowboard és bob - ez csak néhány a húsz téli sportlehetőség közül, amit ingyen lehet kipróbálni szombaton. Ha a gyerek régóta szemez valamely téli sportággal, és tudod, hogy szeretné próbálgatni a szárnyait, itt az alkalom, hogy meglássátok, tényleg neki való-e.

Emellett mutatunk még négy szuper gyerekprogramot, amin részt vehettek a hétvégén. Olvasd el a további információkat is, hogy tudd, melyekre szükséges jegyet váltani.

IV. Téli Sportágválasztó

Vasas Jégcentrum: január 27., 10-17:00 óra között

A Téli Sportágválasztón január 27-én, szombaton 10 és 17 óra között több mint húsz mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban. Díjmentesen kipróbálhatjátok az alpesi sí, asztali hoki, bob, crokinole, curling, cyclocross, dogscooterezés, fakutya, gyorskorcsolya, hókorcsolya, hoverboard, jégkorong, jégtánc, kutyaszánhajtás, kutyafogathajtás, kutyás futás, műkorcsolya, nordic walking, rövidpályás gyorskorcsolya, segway, snowboard, szánkó és szinkronkorcsolya sportágakat.

Bővebb információk itt olvashatók.

Femina 4 het Teli sportagvalaszto

Mese Habbal - Családbarát szombat

Jurányi Inkubátorház: január 27., 10-13:00 óra között

Folytatódik a Mese Habbal programsorozat, mely egy egész délelőttöt átölelő kikapcsolódást nyújt a gyerekeknek és szüleiknek. Ezúttal a Mesebolt Bábszínház Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) című előadását nézhetitek meg. A mesejátékot színes programok kísérik, melyek szorosan kapcsolódnak a színdarabhoz: drámajáték a SzínMűVeletekkel, zenés babajátszószoba a Mocorgóval, kézműveskedés a Kisladikkal, a kávézóban pedig családbarát menü.

Bővebb információk itt olvashatók.

Szenvedélyem: a hegedű 

Müpa: január 28., 11-13:00 óra között

A Szenvedélyek második éve zajló sorozatában a művészeti élet ismert szereplői tesznek vallomást arról a szenvedélyről, mely saját műfajukhoz, a zene általuk művelt területéhez fűzi őket. Nehéz lenne olyan hegedűszólistát találni, akinek a zene, a hegedülés iránti szenvedélye szembetűnőbb módon nyilvánul meg a színpadon, mint Kelemen Barnabásé. Persze a látható mozzanatokon kívül azok mögött még számtalan olyan eleme van tehetségének, mely korunk egyik legkiválóbb magyar hegedűművészévé emeli.

Bővebb információk itt olvashatók.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gőgös Gúnár Gedeon

MOM Kulturális Központ: január 27., 10:30 órától

Ki ne ismerné Gőgös Gúnár Gedeont? Nemzedékek sora nőtt fel Magyarországon 1962, a könyv első megjelenése óta, akik kisgyerekként mind találkoztak Varga Katalin könyvével. Két évvel ezelőtt a szerző unokája, Tarján Veronika vette a bátorságot, és zenekarával, a Veronakival feldolgozta nagymamája közkedvelt verseit. Számtalan sikeres koncert után a közönség most színházi előadás formájában is találkozhat a gazdag anyaggal. Hat kiváló zenész, öt táncos-színész kelti életre a dalok, mesék ihlette egyedi világot. Humorral, varázslattal átszőtt jelenetek, játékok formájában kerül szemünk elé megannyi ismert alak és helyzet a Libabáltól Gyuri kakasig, a Kiugrott a gombóctól Gőgös Gúnár Gedeonig.

Bővebb információk itt olvashatók.

Borka Mumusföldön

B32 Galéria és Kultúrtér: január 28., 11:00 órától

Hajnal Boróka focicsatár és csapatkapitány-helyettes nem éppen jó kislány. Pimasz, rendetlen, utálja a főzeléket, és olykor verekszik a nagyszünetben. Nem csoda hát, hogy mindezek után Mumusföldön találja magát, a rossz gyerekek új lakhelyén. Ám hősünket nem olyan fából faragták, hogy holmi Kacat-hegy, Főzelék-tenger vagy akár egy tomboló Hiszti-hurrikán megakadályozza abban, hogy hazatérjen.

Bővebb információk itt olvashatók.

Ezt is szeretjük