Milyen jegyben született a gyerek? Ilyen személyiséget hozott magával
Horoszkópja sokat elárul a csemete jelleméről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor csemetéd még egészen kicsi, ezoterikus nézetek szerint már akkor is sokat megtudhatsz arról, milyen is az ő személyisége.

Horoszkópja ugyanis sokat elárul jelleméről. A róla szerzett információkat ugyanakkor nem kell zsebre tenned, hanem okulhatsz belőlük és használhatod azokat nap mint nap.

Ha csillagjegye alapján a gyerkőcöd nehezen beilleszkedő típus, már jó előre tudhatod, hogy gyerekcsoportba kerülve segítened kell neki egy kicsit elindulni a barátkozás útján.

Amennyiben horoszkópja szerint a csemetéd több dicséretet és elismerést igényel, mint a többi gyerek általában, hosszasabban fejtheted ki neki, mennyire tetszik, amit rajzolt, vagy milyen ügyes volt az iskolai ünnepségen. Ezt elszalasztva könnyen lehet belőle önbizalom-hiányos felnőtt, hiszen gyerekkorban sok minden eldől az alapján, mit kap meg, illetve mit nem kap meg a szüleitől a kicsi, amire egyébként szüksége lenne.

Természetesen fordítva is alkalmazhatod a gyerekről olvasottakat. Ha nehezen kezelhető, vagy szereti áthágni a szabályokat, megértheted, miért is teheti, amit tesz. Több figyelemre vágyik? Szeret a középpontban lenni? Bármi kiderülhet a kis gézengúzról.

Ez csak pár példa, amiből láthatod, miért jó, ha elmélyedsz egy kicsit az asztrológiában, és többet is megtudsz a gyermeked személyiségéről. Az alábbi képgalériában keresd ki a gyerkőc csillagjegyét, és olvasd el a róla írt jellemzést!

Ezt is szeretjük