Mikor született a gyereked?
Tudd meg, milyen felnőtt lesz!
Csillagjegye mellett a gyerkőc aszcendense árnyaltabban árulkodik érzelmi életéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyereked személyisége már születése pillanatától megmutatkozik, csillagjegye mellett azonban aszcendense még kifinomultabban árulkodik jelleméről. Hogy szülőként a lehető legsikeresebben segíthesd fejlődését, tudd meg, hogyan viszonyul környezetéhez, és milyen tanácsokkal kell őt ellátnod, hogy egészséges jelleme és önképe kialakulhasson. Ismerd meg lelki és szellemi tulajdonságait egyaránt, és tudd meg, mit tartogat számára a jövő!

Nem tudod, hol áll csemetéd aszcendense? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Gyereked személyisége már születése pillanatától megmutatkozik, csillagjegye mellett azonban aszcendense még kifinomultabban árulkodik jelleméről. Hogy szülőként a lehető legsikeresebben segíthesd fejlődését, tudd meg, hogyan viszonyul környezetéhez, és milyen tanácsokkal kell őt ellátnod, hogy egészséges jelleme és önképe kialakulhasson. Ismerd meg lelki és szellemi tulajdonságait egyaránt, és tudd meg, mit tartogat számára a jövő!

Bika

Nyugodt és megfontolt a mindennapokban, nehezen viseli, ha siettetni próbálják. Az új benyomásokat lassabban, de alaposabban dolgozza fel, így gyakran más gyerekeknél több időre van szüksége, ha valamit meg akar érteni. Szívesen fejleszti képességeit, mindent megfog és megtapogat, így ismeri meg igazán környezetét. Egyáltalán nem szereti, ha valaki kérés nélkül elveszi a játékait. Nyugodt kinézete ellenére nagyon is dühbe tud gurulni, de megtanulja kezelni a haragját úgy, hogy mást ne bántson meg.

Ikrek

Ha gyermeked Ikrek aszcendenssel született, nagy érdeklődéssel tekint a világra, és élvezi, ha sok minden történik körülötte. Könnyen teremt kapcsolatot minden korosztállyal, csak úgy ömlik belőle a szó. Mindent tudni szeretne, érdeklődése hihetetlenül sokoldalú, igyekszik megfigyelni a dolgokat. Az oviban játszótársai vagy változó hobbijai tartják mozgásban, melyek az életet izgalmasnak tüntetik fel, de megakadályozzák abban, hogy valódi érdeklődési területében elmélyedjen.

Rák

A Rák aszcendensű baba érzékeny lelkű. A védettség, a gyengédség legalább olyan fontos számára, mint a napi étkezés. Mindig az anyukája közelségére vágyik, nagyon szereti, ha becézgetik. A hangulati változásokat nagyon jól érzékeli, ha a családban vihar készül, teljes biztonsággal megérzi. Testvéreivel szemben és az óvodában is gyakran túl bátortalan, nagyon érzékeny és sérülékeny. Nagy szeretettel kell őt önállóságra bátorítanod!

Oroszlán

Ez a baba mindig önmagát adja, szereti magára vonni mások figyelmét, ráadásul hatalmas az önbizalma. Aktívan figyeli környezetét, és igyekszik akarata szerint formálni azt. Ahogy mászni és járni tud, rögtön megtalálja a lehetőséget az önálló cselekvésre. Minél idősebb lesz, annál kevésbé tűri, ha valaki valamit meg akar mutatni neki, amit már magától is tud. Hogy ne legyen kis egoista, figyelmeztesd, hogy rajta kívül mások is vannak a világon, és nekik is ugyanolyan jogaik vannak.

Szűz

A Szűz aszcendensű baba mellett könnyű lesz tisztán tartani a házat, mivel igazi kis rendmániás. Környezetét nagyon pontosan megfigyeli, és a praktikus dolgokat kedveli. Korát meghazudtoló megjegyzései, eszes reakciói megtévesztőek lehetnek, hiszen megfelelnek külső megjelenésének, de kevés közük van igazi lényéhez. Ezért szülőként nagylelkűségre, bátorságra, több játékra kell bátorítanod: csak így akadályozhatod meg, hogy túlságosan pedáns emberré váljon.

Mérleg

Előzékeny, alkalmazkodó gyerek, aki könnyen létesít kapcsolatot. Szeretetreméltó viselkedése miatt sokan kedvelik őt. Ha valamit akar, a szelídebb utat választja, hízeleg és rimánkodik, míg igenlő választ nem kap. Bátorításra van szüksége, hogy a sarkára álljon, az akaratát, a véleményét kifejtse, és döntéseket hozzon. Az egészséges fejlődés miatt nagyobb szüksége van a harmonikus környezetre, mint másoknak, de meg kell tanítanod, hogyan tegyen különbséget az igazi és a felszínes harmónia között.

Skorpió

Már csecsemőkorában is valami kifürkészhetetlent sugárzik magából. Később kitartó kérdéseivel, tudásszomjával tűnik majd ki társai közül, de inkább a háttérben marad, és onnan figyeli a környezetét. Személyisége tele van szenvedélyességgel. Nagyon ragaszkodó, és erős birtoklási vággyal rendelkezik, ami azonban egyik pillanatról a másikra átválthat ellenkezésbe, dacba. Azok közé a gyerekek közé tartozik, akiket nehéz becsapni, és a kritikát nagyon személyesnek veszi.

Nyilas

A pici teljes lelkesedéssel indul neki a világnak: mozgáskényszere és ötletgazdagsága miatt semmi sincs biztonságban. Pezseg benne az életkedv, nagyon vidám, optimizmusa nehezen ismer határokat. Sok játékra és sportolási lehetőségre van szüksége. Hogy az életkedve és lelkesedése felnőttkorban is megmaradjon, biztosíts neki kreatív feladatokat, melyekben megvalósíthatja önmagát. Kifejezetten nagy az igazságérzete, jószívű és nagylelkű gyermek.

Bak

Ez a baba egy igazi kis felnőtt: szereti, ha a környezetében nyugalom van, és napirendje meghatározott szabályok szerint zajlik. A túl sok izgalom és változás elbizonytalaníthatja. Már gyerekként is csinosan és tisztán szeret öltözködni, udvariasan köszön, pont úgy, ahogy elvárják tőle. Mivel nagyon okosnak tűnik, fennáll a veszély, hogy túl sok felelősséggel terhelik a jövőben: számodra is nehéz lesz, hogy megtaláld a mértéket. Bátorítsd, hogy játékra és szórakozásra is szakítson időt.

Vízöntő

Már csecsemőként rájön, hogy akaratos viselkedéssel sok mindent elérhet. Hamar kialakul benne a függetlenség vágya, és nem hajlandó valamit csak azért csinálni, mert azt úgy illik. Nem akar a szoknyád mögé bújni: nagy játéktérre van szüksége, illetve arra, hogy ne aggódj túl sokat érte. Szabályokkal se próbáld túlzott mértékben korlátozni. A sok kreatív játék és szabadság mellett azonban követeld meg tőle, hogy elismerjen másokat is.

Halak

Ez a gyermek álom- és fantáziavilágban él. Érzékeny, aki elől senki sem tudja gondolatait eltakarni. Beleérző képessége befolyásolhatóvá teszi. Nagyobb korában mindig figyelmeztesd arra, hogy vegye figyelembe a saját igényeit is, és ne azonosuljon mindig mások érzelmeivel. Mutass neki példát, hogy a visszavonulás nem jelenti a szeretet elvesztését. Az alkalmazkodás számára az önvédelmet jelenti. Bátorítsd, hogy vállaljon felelősséget, és idővel megtalálja önmagát.

Ezt is szeretjük