Mi a gyerek neve? Ilyen karmát hozott magával
Gyermeked keresztneve elárulja, milyen életfeladattal, milyen karmával született. Íme, három fiú- és három lánynév leírása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugye, te is azt szeretnéd, ha csemetédből szerencsés, sikeres, boldog felnőtt válna? Talán nem is hinnéd, de mindez nem egyedül a nevelésen vagy az iskoláztatáson múlik. Ezoterikusok szerint mérvadó a gyerek keresztneve is, ugyanis azzal együtt karmát, életfeladatot is kapott a kicsi.

Az alábbiakban hat név leírását olvashatod. Ha a te gyermekedé is köztük van, most megtudhatod, neki mi van megírva a nagykönyvben.

Vivien - december 2.

A név jelentése élő, eleven. A kislány, akit így neveznek el, azt az életfeladatot kapja, hogy megtanulja megtalálni az arany középutat a mindent vagy semmit között.

A név hordozója kissé zárkózott személyiség lehet, hajlamos magányosan elvonulni. Gyerekként eljátszik maga is a szobában, egykeként sem unatkozik. Tiniként nehéz eset, akinek nehéz a bizalmába férkőzni. Ha egyszer sikerült, akkor viszont könnyű azt elveszíteni. Nem viseli jól, ha korlátozzák.

A Vivien nevűeknek fontos a szeretet és a szerelem. Utóbbi esetében olyan pár kell neki, aki nem telepszik rá, mert a név viselőjének nagy a szabadságigénye.

Elkötelezett személyiség, aki a kitűzött cél érdekében mindent elkövet. Céltudatossága felnőttként hasznára válik.

Olívia - december 3.

A név azt jelenti, olajfa. Az Olívia nevet kapó gyermek életfeladata, hogy megtalálja az egyensúlyt a lelkiség és a testiség közt.

Az Olíviák igazi kis amazonok. Elképzeléseik mellett a végsőkig kitartanak, szenvedélyesek, már-már makacsak. Kislányként sok vesződséget okozhatnak, ha például megmakacsolják magukat egy áruházban.

Gyermeked, ha így hívják, kíváncsi jellem, aki minden újra nyitott, ugyanakkor a titkokat is nyughatatlanul feszegeti addig, amíg azok birtokába nem jut. Türelmetlen, nehezen viseli, ha valamire várni kell. Kicsi korában ez okozhat vele problémát. A név viselője nagyon ragaszkodó, nehezen engedi el, akit szeret. Amikor bölcsibe, oviba kerül, éppen ezért nehéz lehet beszoktatni.

Barbara - december 4.

A Barbara név azt jelenti, idegen, külföldi nő. Életfeladata, hogy mások elismerését és megbecsülését kivívja. Ez a lételeme, ami nélkül boldogtalan.

Nőcis kislány, szereti próbálgatni anyukája holmijait. Szeret tetszeni, és számára öröm, ha ruhákat választhat magának az üzletekben. Igazi nő.

Felnőttként olyan párja kell, hogy legyen, aki férfias, ugyanakkor nem domináns. A Barbara nevet viselők ugyanis szeretik az irányító szerepét betölteni a kapcsolatban is. Szenvedélyes, érzelemgazdag ember. Ha sír, akkor nagyon szomorú, ha nevet, akkor nagyon vidám. Szeretnivaló, karakteres ember.

Miklós - december 6.

A név azt jelenti, győzelem. Életcélja, hogy családot alapítson, és annak boldogságát megőrizze.

Nagyon családcentrikus ember a Miklós név viselője. Ragaszkodó, anyás-apás, testvérét imádja. Ha gyerekként táborba megy, már az első nap honvágya lehet. Mivel azonban vonzó személyiség, sok barátja lehet, így feltalálja magát közösségben.

Határozott, céltudatos ember. Sajnos ez néha már-már önfejűségbe csap át, ami nem szerencsés. Gyerekként lehet vele gond, ha nem fogad szót.

Ambrus - december 7.

A név azt jelenti, hogy halhatatlan. Életfeladata azt elérni, hogy felnézzenek rá az emberek. Hatalomra vágyhat már gyerekkorától, játék közben szereti ő diktálni a szabályokat.

Egyáltalán nem megalkuvó, makacssága okozhat neki problémákat az életben. Gyerekként is emiatt lehet problémás.

Mindenkitől, aki vele dolgozik, teljes odaadást vár. Ez már gyerekkorában is így van, fociban, játékban nem tud veszíteni. Számára fontosak az anyagiak. Főnöktípus, aki azonban nem elnéző, így felnőttként a szigorú főnökök közé tartozhat.

Jellemző rá az önfejűség, kicsiként nehezen kezelhető. Amit elképzel, annak úgy kell lennie. Ha nem, akkor sajnos hisztizni kezdhet.

Zénó - december 22.

Azt jeleni a név, hogy akinek az Úr adott életet. Másik jelentése. hogy Zeusztól származó.

Életfeladata mások megsegítése. Egész életét ennek is áldozhatja, nagy eséllyel lehet mentős vagy tűzoltó felnőttként.

Olyan ember, akire lehet számítani. Barátai éppen ezért szeretik, és családtagjai is megbízható embert ismerhetnek meg benne.

A Zénó név viselője számára nincs  lehetetlen, nincs reménytelen helyzet, ő a végsőkig kitart. Mások számára is erőt ad, hogy higgyenek, ez az erőssége.

Ezt is szeretjük