Milyen karmát hozott magával a gyerek? Keresztneve elárulja
Három fiú- és három lánynév leírását olvashatod. A csemetédé is köztük lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor egy kisgyerek megérkezik a családba, mindenki a legjobbat akarja: egészséges, mosolygós kis csemetét, majd boldog felnőttet nevelni belőle.

Útja azonban ezoterikus nézetek szerint már a névadás pillanatában befolyás alatt áll, ugyanis minden keresztnév magában hordoz egy bizonyos karmát.

A következőkben hat októberi keresztnév leírását olvashatod. Ha ebben a hónapban ünnepli névnapját, tudd meg, a te csemetédet milyen karmával ruházta fel neve!

Petra - október 2.

Jelentése kőszikla, amiből már egyértelműen érezhető, hogy a név viselője magabiztos, szilárd egyéniség, akit nem könnyű kirobbantani a nyugalmából. Karmája tehát emiatt alapvetően pozitív.

Számára nincs olyan, hogy valami nem sikerül. Ha többször neki kell futnia valaminek, akkor sem veszíti el a lelkesedését, mindig a kiutat, a legcélravezetőbb megoldást keresi. Az iskolában épp ezért jó eredményei lehetnek.

Életfeladata, hogy céljait véghez vigye, de olyan módon, hogy közben másokra is tekintettel van. Céltudatossága ugyanakkor néha elvakíthatja, és másokra erőltetheti a saját akaratát. Kistestvérének, barátainak nem lehet könnyű a helyzete, hiszen játék közben ő szereti hozni a szabályokat. Kissé makacs, merev, ragaszkodik a saját igazához.

Helga - október 3.

Azt jelenti, hogy megszentelt, egészséges, boldog. Már ezek a jelentések is pozitívak, a név hordozója tehát jó karmát kapott. Arra született, hogy szeressen. Fontos neki a család, a szerettei, felnőttkorában élvezni fogja, amikor saját családot alapít egy kedves kis fészekben, és csodálatos anyuka válhat belőle.

Életében rendkívül fontosak az emberi kapcsolatok, azok függvényében tud vagy nem tud kiteljesedni. Fontos, hogy megtanulja mások előtt vállalni önmagát és a véleményét, ez ugyanis gondot okozhat neki, mert fél a kritikától. Hajlamos lehet másnak mutatni magát, csak hogy elfogadják. Szülőként meg kell értetned vele, hogy értékes ember, és mindenki azért szereti, amilyen ő igazából.

Brigitta - október 11.

A név jelentése erős, erényes. Karmája pozitív, hiszen ezek a tulajdonságok sikeres életre determinálnak.

A név hordozója számára nagyon fontos a siker és az elismertség, ezért gyerekként az osztály képviselője is lehet a diákönkormányzatban, de mindenképpen meghatározó, véleményformáló egyénisége a közösségnek. Vezetésre termett, felnőttként ezért főnöki pozíciót érhet el.

Számára minden vonzó, ami különleges. Érdeklik a kihívások, vállalja a kockázatot a sikerért. Szülőként feladatod, hogy kicsit megfékezd, amíg nem látja át megfelelően a lehetséges veszélyeket, így óvhatod meg.

Ferenc - október 4.

A név jelentése az, hogy francia. Karmája pozitív.

A Ferenc név hordozójának élete a lelki kapcsolatainak a tükörképe. Nála az érzelmek a meghatározóak, sorsfeladata éppen ezért azok megélése.

Fontos számára az otthon, a család, a biztonság. Kisgyerekként nehezen tűrheti, ha a megszokott környezetből, a megszokott kerékvágásból - például egy utazás miatt - kizökkentik. Ragaszkodik az őt körülvevő jó dolgokhoz.

Kell neki, hogy érezze, szükség van rá. Kistestvére érkezésekor éppen ezért hatványozottan figyelni kell rá, hogy ugyanannyi figyelmet kapjon, mint amikor egyedül volt gyerekként a családban. Érdemes bevonni a baba körüli tevékenykedésbe, például együtt énekelni vagy bábozni vele a kicsinek.

Hány éves kortól érdemes nyelvet tanulni?

A nyelvtanulás ma már elengedhetetlen az életben való boldoguláshoz, de vajon mikor érdemes elkezdeni? Kiderül a videóból.

Koppány - október 8.

A név jelentése magáért beszél: nagy, győztes, méltóság. A karma erős jellemet, szerencsés életet jósol neki.

Életében valamilyen hatalomra kell, hogy szert tegyen, hiszen már gyerekként is törekedhet az irányításra. Játék közben például ő szeret lenni a kapitány, illetve a szabályok megalkotója.

Szüksége va az elismerésre. Folyamatos visszajelzést érdemes neki adni már gyerekként is, nemcsak az iskolai dolgokat illetően, hanem minden téren.

Hajlamos a makacsságra, ezért néha nehéz vele, de alapvetően jóindulatú személyiség.

Nándor - október 19.

A név azt jelenti, dunai bolgár. Harcos jellem, aki mindent megtesz szeretteiért és a jó cél érdekében. Karmája pozitív.

Életfeladata céljainak véghezvitele, így az egzisztenciális és érzelmi biztonság megteremtése. Utóbbira nagy szüksége van, kisgyerekként rendkívül anyás lehet, bölcsibe nehezen szoktatható.

Egész életében célorientált lesz, szenvedélyesen ragaszkodik ahhoz, amit elképzel. Érzelmileg kissé szélsőséges, meg kell tanulnia uralkodni magán. Ha ez sikerül, felnőttként elsősorban az építőiparban vagy az ingatlanpiacon érhet el sikereket.

Ezt is szeretjük