Mi a gyerek keresztneve? Ismerd meg életfeladatát!
Keresztneve elárulja, milyen életfeladatot kell véghezvinnie.

kislany-ul
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan úgy hiszik, a keresztnév csupán az elnevezés, amin szólítják az embert, pedig távolról sem ennyiről van szó. Az ezotériában minden keresztnév különleges erővel bír, és életfeladattal ruházza fel viselőjét.

Ha gyermeked nyáron ünnepli a névnapját, a következők közt megtalálhatod nevének jellemzését. Vajon mi az ő életfeladata, melyet keresztneve által kapott?

Olga - július 27.

A név jelentése: megszentelt, boldog. Életében nagyon fontosak lesznek az emberi kapcsolatok, mindenféle minőségükben. Küldetése, hogy megmutassa, megtanítsa környezetének, mindent el lehet érni, amit igazán el szeretnénk, csak akarni kell.

Flóra - július 29.

A név jelentése: virág. Bájos teremtés és talpig nő, ez már kislánykorától fogva benne van a gesztusaiban. Életfeladata, hogy pozitív kisugárzását jóra, jó célok véghezvitelére fordítsa. Másokért tehet sokat, ha felismeri, hogyan és mit képes elérni.

Dalma - július 12.

A név Vörösmartytól származik, aki a dal szóból képezte. Életfeladata, hogy hitével, bizakodásával példát mutasson. Nőies és vonzó nővé cseperedik, de lelki mélysége az, amivel az emberekre leginkább hatással van. Már gyerekként is érződik mély gondolkodása.

Vajk - augusztus 20.

A név azt jelenti, gazdag. Életfeladata mások segítése, mások életének könnyebbé tétele. Sikerorientált, vezető típus. Meg kell tanulnia, hogy mások segítése nem abban merül ki, hogy megmondja nekik, mit tegyenek. Együtt kell tudnia gondolkodni.

Oszkár - július 31.

A név jelentése: jó dárda, illetve szarvast kedvelő. Már a jelentések is férfias tartalmúak. Az Oszkár nevet viselő gyermek már kiskorától a többiek élén álló hang, és abszolút vezető személyiség. Feladata, hogy megvívja harcát céljaiért és mások érdekeiért.

Gyermeked keresztneve nem szerepel a cikkben? Folyamatosan bővülő Keresztnév és életfeladat szolgáltatásunkban számos más név között arra is rálelhetsz: kattints ide a névlistáért!

Róbert - június 7.

A név jót jósol, jelentése: fényes hírnév. Egész életében a jó szándék és a béke keresése vezeti.  Célorientált, és a tartós megoldások híve. Szüksége van mások támogatására és pozitív visszajelzésére. Így remek vezetővé válhat. Ily módon a sikerhez vezető figura lehet.

Ezt is szeretjük