Mi a gyerek neve? Ilyen életfeladatot kapott az univerzumtól
Keresztneve magában rejti a küldetését. Olvasd el, hogy mit kell véghezvinnie életében.

nagykep?cikkid=164286&kep=anya-gyerek-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezotériában úgy tartják, minden ember valamilyen küldetést kell, hogy véghezvigyen élete során, ezt az életfeladatot pedig a keresztnév rejti magában. Vélekedésük szerint a keresztnév, a gyerek, aki kapja, és a sorsfeladat szorosan összefügg, és nem csupán a véletlen műve, hogy kit hogyan neveznek el. A következőkben hat szeptemberi név elemzését olvashatod el.

Róza - szeptember 4.

Jelentése rózsa. A cél felé, amit maga elé tűz, úgy halad, ha közben másoknak segít. Életfeladata és saját célja egybefonódik. Fontos számára a siker. Nem szereti, ha irányítják, ami már gyerekkorában is érződhet. Vezetésre termett, és ez élete során célja is.

Teodóra - szeptember 11.

A név jelentése Isten ajándéka. Életfeladata, hogy mások segítségére legyen. A név viselője lelkes, lendületes, energikus. Amit csinál, abba mindent belead. Nagyon fontos neki a hivatása, céltudatossága által sokra viheti.

Edit - szeptember 16.

A név örökséget, illetve vagyont jelent. A névvel járó életfeladat a lehetőségekhez mérten, azokhoz alkalmazkodva megtalálni a harmóniát az életben, és megvalósítani az elképzeléseket. Elképzeléseiből, szokásaiból hajlamos lehet nehezen engedni.

Nézz körül szolgáltatásunkban!

Ha nem találtad köztük a gyermekedét, akkor folyamatosan bővülő szolgáltatásunkra kattintva rálelhetsz a keresett névre.

Melitta - szeptember 15.

A név jelentése szorgalmas, illetve az, hogy méh. A nevet viselőt szorgalom és kitartás jellemzi, feladata kitűzött céljainak elérése. Elkötelezettsége példás. Munkája fontos neki, ám nemcsak a sikerorientáltság viszi előre, hanem a kudarctól való félelem is, ami minden másban is elkíséri.

Zakariás - szeptember 6.

A név azt jelenti, akiről az Úr megemlékezik. Életfeladata, hogy a gyengékért küzdjön, és segítse az embereket. Amit akar, azt eléri, de ehhez kell neki a biztonságérzet, amit pedig az ad neki, ha megbíznak benne. Nehezen nyílik meg, kicsiként nehezen barátkozik, de idővel sikerül és kibontakozik.

Egyed - szeptember 1.

A név pajzshordzót és elsőszülöttet is jelent. Életfeladata a tanítás és az útmutatás mások számára. Igen kötelességtudó, nem hiába válik gyerekként a tanárok kedvencévé, felnőttként a legjobb munkaerővé. Maximalista, mely tulajdonsága az élete minden területére kihat.

Ezt is szeretjük