Így néznek ki a nők és a férfiak gyerek előtt és gyerek után: 10 kép, ami egyáltalán nem szirupos álomvilág

Vicces fotókon a szülőség valódi oldala.

cover-ok2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés nagyobb kaland van az életben, mint a szülővé válás, ami a világ egyik legnehezebb, egyben legcsodálatosabb feladata. Amíg korábban elképzelni sem tudtad, milyen lesz az életed gyerekkel, úgy ma már szülőként azt nem tudod elképzelni, milyen lenne nélküle.

Míg korábban a bulizások, a barátokkal való találkák édesítették meg a mindennapokat, addig a gyerkőc megszületése után a karikás szemek, a kinyúlt póló és a kócos haj, a maratoni szoptatás és a kakis pelusok játsszák a főszerepet. Persze ha a netes képek alapján kellene meghatározni az anyaságot, egy olyan problémamentes dolognak látnánk, ahol a szuperanyák mosolyognak, kipihentek, és cseppet sem fáradtak vagy idegesek: ilyen azonban nem létezik. A gyermekvállalás sok lemondással és áldozattal jár, de cserébe egy olyan világot ígér, ami a nehézségek ellenére tele van sok széppel, vidám pillanatokkal és határtalan szeretettel. 

Vicces fotók gyerek előtt és után

Az anyaság nem szirupos álomvilág, erről az alábbi valós, ám sokszor megmosolyogtató felvételek is tanúskodnak. Aki szülő, annak biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituációk. 

Míg szingliként a nyaralás alatt kortyolgatod a koktélod, addig a gyerkőc megszületése után az a kikapcsolódás, ha engeded neki, hogy az arcodat használja fellépőnek.

Amikor az esti koncert helyett az a kedvenc esti programod, ha végre aludhatsz.

Amikor van idő arra, hogy szépen kisminkeld magad a buli előtt, és amikor a gyerek "sminkel" ki téged. 

Amikor a barátoknak mutatod be a főzési tudományod, és isteni, háromfogásos vacsorát rittyentesz nekik, és amikor te magad rendeled meg a vacsit telefonon, mert nincs időd főzni.

Gyerek előtt a nyaralás valóban nyaralást jelent, gyerek után viszont nem nyaral a szülő, csak máshol vigyáz a csemetékre.

Amikor gyerek előtt így ünnepled a szülinapodat, gyerek után pedig így.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az oltárnál várva gyerek előtt, és pocakosan, fáradtan gyerek után.

Mielőtt megszületik a gyermek, egy bőrönddel bejárod a világ legszebb helyeit, de miután világra jön, az is egzotikumnak számít, ha ki tudod takarítani a lakást.  

Amikor a haj és a smink tökéletes, és amikor nem.

Amikor a tengerpart helyett a nappaliban nyaralsz.

Így készülnek valójában a tökéletes kismamafotók

Egy-egy kép elkészültéről érdemes lenne lerántani a leplet, hiszen ezek a fotók néha igazán nehéz körülmények között, vagy éppen meglepő, furcsa, vicces szituációkban születnek.

Borító- és ajánlóképek: Instagram/gottodlered

Ezt is szeretjük