Fiú vagy lány lesz a baba? 3 korai jel, amiből nagyanyáink jósolták

A régiek megfigyelésein alapuló módszerekkel te is megjósolhatod a baba nemét.

nagykep?cikkid=161951&kep=babapocak1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még ha azt is vallja az anyuka és az apuka, mindegy számukra, hogy fiuk vagy lányuk születik majd, csak egészséges legyen, a kíváncsiság mindenkiben ott bujkálhat, ahogyan ott bujkált már nagyanyáinkban is, akik modern orvostudomány híján még csak a természet nyújtotta jelek alapján jósolták meg a születendő kicsi nemét.

Három jel, ami megjósolja a baba nemét

A megfigyeléseik feltehetőleg tapasztalataikra épültek, jóslataik pedig valószínűleg gyakorta visszaigazolást is nyerhettek, hiszen ellenkező esetben nem maradtak volna fenn a köztudatban a régiek által feltételezett összefüggések. A következő három jelből nagyanyáink már sejtették, ki lakik a pocakban.

Rosszullétek megléte vagy hiánya - Ha a kismamát kínozzák rosszullétek a terhesség elején, valószínűleg lánya lesz, míg ha szinte egyáltalán nincs rosszul, kisfia.

Kívánósság - Ha a kismama inkább édeset kíván, kislányt vár, ha húst, sajtot, akkor pedig fiút.

Vizelet színe - A régiek szerint a sötétsárga vizelet kislány érkezésére utal, a világosabb, ragyogó sárga pedig kisfiúéra.

Ételek, amik árthatnak

Feltételezések szerint a képgalériában sorolt ételek és a fejlődési rendellenességek kialakulása közt kapcsolat lehet. Kattints, és tájékozódj, mivel jobb vigyázni a terhesség alatt!

Ezt is szeretjük